Akademie Bílí Tygři Liberec

Aukce hraných dresů ze sezony 2017/18 končí už v pátek v 18 hodin!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů Liberec je takřka u konce! Fanoušci mají šanci získat cennou památku na sezonu 2017/18, kdy Bílí Tygři nastupovali v novém designu svých trikotů. V dražbě je kompletní bílá sada s jednou modrou výjimkou. Pozor, aukce končí již v pátek v 18 hodin!

Celkem se v dražbě nachází 35 dresů, tedy kompletní sada širšího kádru týmu. Velkým lákadlem budou jistě dresy českých a slovenských reprezentantů Filipa Pyrochty, Adama Jánošíka nebo Martina Bakoše. V aukci ale samozřejmě nechybí ani trikoty opor Marka Kvapila, Romana Willa, Martina Ševce, Ladislava Šmída nebo Tomáše Filippiho.

Specialitou je hned dvojice dresů brankáře Jaroslava Januse. Ten se nejprve v této sezoně několikrát představil s číslem 1, než mu byl připraven trikot s jeho dvaatřicítkou. Zmíněnou barevnou výjimkou je pak dres se sedmnáctkou Lukáše Dernera, který je k dostání v modré variantě.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů skončí už v pátek 18. 5. 2018 v 18 hodin. Zúčastnit se jí může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.sportovniaukce.cz.

aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován v pátek 18. května na 18 hodin, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Roman Will vytasil svůj beton včas

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení