Akademie Bílí Tygři Liberec

Do roka a do dne! Hokejový kemp začíná už v neděli

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Čekání bylo sice dlouhé, ale po roce se opět v Liberci otevřou brány Hokejového kempu Bílých Tygrů Liberec. Organizace doznala hned několika zásadních změn: počet účastníků byl rozšířen ze tří, na čtyři skupiny (nově tedy přibude 30 dětí) a zároveň se prodloužila i doba pobytu o jeden den.

Minulý, premiérový ročník přinesl všem hokejistům a hokejistkám spoustu zábavy. Právě na základech úspěšného loňského ročníku bude vystavěn ten nový. Opět zůstane v programu oblíbený výlet za zábavou do kina. Chybět nebude ani All-Stars Skills (pátek 20. července) na extraligovém ledě Home Credit Arény.

Prohánět se po třech kluzištích areálu SportParku budou tentokrát ročníky 2005 až 2009, tedy hráči čtvrtých až osmých tříd. Stejně jako vloni si mohou rodiče dokoupit pro své ratolesti individuální tréninky, které jsou doplňkem čtyř standardních tréninkových jednotek denně.

Hokejový kemp 2017 top 3

K dispozici budou hráčům trenéři akademie, sportovních tříd a základny Bílých Tygrů Liberec. Hlavním koučem kempu je Milan Plodek, jenž má na starost královskou mládežnickou akademii. Tréninky zaměřené na bruslení povede manažer mládeže Jiří Bermann, dále pak Vojtěch Fiala, Ctibor Jech, Libor Daněk, Václav Kočí a až 12 dalších trenérů.

Stejně jako během minulého ročníku bude možné sledovat detailně na facebooku sledovat průběh kempu 2018. Na oficiální stránku kempu se dostanete kliknutím tady. Více informací o kempu si můžete přečíst pro také zde.

Hokejový kemp den 1

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení