Akademie Bílí Tygři Liberec

Dohrávka 11. kola s Jihlavou se odehraje v úterý 9. ledna

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Odložený zápas 11. kola extraligy má nový termín. Utkání s Jihlavou by se mělo podle aktualizovaného rozpisu odehrát v úterý 9. ledna 2018, úvodní buly padne v 18:00.

Původně se měl zápas odehrát již v říjnu, vzhledem k termínovým kolizím však bylo nutné střetnutí s Jihlavou odložit. Prvním vzájemným duelem po dlouhých letech, kdy tým z Vysočiny chyběl v nejvyšší české hokejové soutěži, tak byl zápas 24. kola na ledě soupeře.

Některá média sice uváděla jako nový termín 11. kola středu 13. prosince, jednalo se však o nepřesnou informaci. Vždyť jen o den dříve odehrají Bílí Tygři odvetu čtvrtfinále Champions Hockey League na ledě ZSC Lions, kde budou bojovat o postup mezi čtyři nejlepší celky hokejové Ligy mistrů.

Novým oficiálním termínem je tak úterý 9. ledna 2018 od 18 hodin. Vznikne tak zajímavá situace - Jihlava zamíří do Home Credit Areny hned dvakrát během pěti dnů. V pátek 5. ledna totiž Dukla odehraje pod Ještědem 37. extraligové kolo.

Také tento termín se ještě může změnit. Stačí, aby Bílí Tygři za týden zvládli odvetu čtvrtfinále CHL, semifinále Ligy mistrů se totiž hraje právě v termínu, kdy je naplánována dohrávka 11. kola s Jihlavou. V takovém případě by bylo nutné najít další schůdné datum.

Tahouni Tygrů Bakoš a Ševc

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení