Akademie Bílí Tygři Liberec

Druháci ovládli turnaj v Lomnici nad Popelkou a doma vyzvali Českou Lípu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Druhá třída bojovala o víkendu na dvou frontách. Jedna parta ovládla v sobotu turnaj v Lomnici nad Popelkou, druhá skupina pak v neděli na domácím ledě nastoupila proti České Lípě.

Na turnaji změřili druháci kromě domácí Lomnice síly také s Dvorem Králové, Jabloncem nad Nisou, Hronovem a Jičínem. Napínavé klání nakonec ovládli právě Bílí Tygři, kteří si tak z turnaje odvezli prvenství. K tomu jim dopomohla i skvělá kulisa fandících rodičů, kteří vyrazili do Lomnice své ratolesti podporovat.

Činila se však také druhá skupina, která v neděli ve Svijanské aréně vyzvala českolipské Predátory. Také tento souboj nabídl velmi napínavou podívanou plnou parádních individuálních akcí, skvělých zákroků brankářů i krásných gólů.

Trenér Daniel Stehno o nabitém víkendu:

"Máme za sebou skutečně náročný víkend. Za sobotní výkon na turnaji v Lomnici nad Popelkou musím našim dětem vyseknout velkou poklonu, po zásluze jsme si došli pro vítězství. Zároveň bych rád poděkoval domácím za zorganizovaní parádního turnaje. Pochvalu si zaslouží i nedělní parta, která nastoupila proti České Lípě. Děkuji také rodičům, kteří nás jak v Lomnici, tak ve Svijanské aréně hlasitě podporovali a hnali za vítězstvím."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení