Akademie Bílí Tygři Liberec

Dva vyrovnané zápasy osmáků na turnaji VTM

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Svěřenci trenéra Vojtěcha Fialy se účastnili prvního letošního turnaje VTM. Výběr Libereckého kraje sehrál dva vyrovnané zápasy s výběrem Prahy a Jihočeského kraje, kterým nakonec těsně podlehl.

Sestava na turnaj VTM ročníků 2004 U14

Štěpán Vopravil, Šimon Franz - Ondřej Šíma, Ondřej Culek, Lukáš Plos, Lukáš Meisel, Ota Dědek, Šimon Havlíček - Tomáš Trunda, Vojtěch Polák, Jakub Hujer, Tomáš Typolt, Filip Kříž, Matěj Leden, Adam Knébl, Dominik Kadlec

Trenér Vojtěch Fiala o výběru VTM

„Osmáci mají za sebou první turnaj VTM, který se hrál v Praze na Kobře. Pod vlajkou Libereckého kraje odehráli dva náročné zápasy proti výběru Prahy a Jihočeského kraje. Tyto turnaje jsou specifické tím, že malá konkurence v Libereckém kraji nás nutí hrát tento výběrový turnaj pouze s týmem Bílých Tygrů U14. Na druhou stranu tím naši hráči získávají další porci kvalitních zápasů, kdy jsou challengováni mnohem více než při zápasech Žákovské ligy."

„S výběrem Prahy prohrálo naše mužstvo 6:5 po samostatných nájezdech. Na jednu stranu jsme promrhali vedení 5:2, ale tak silný soupeř, naše hráče donutil hrát na hranici svých možností a i přes inkasované branky v závěru utkání a neproměněné samostatné nájezdy musím hráče zaslouženě pochválit."

„Ve druhém zápase jsme nestačili na výběr Jihočeského kraje v poměru 3:6. Mrzí nás hlavně špatný vstup do utkání, kdy se nám nepovedlo stoprocentně vyčistit hlavy po hořké prohře z předchozího utkání."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení