Akademie Bílí Tygři Liberec

Jiří Bermann krátce o memoriálu Jaroslava Kasíka

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Severočeská metropole bude opět dějištěm prestižního memoriálu Jaroslava Kasíka. Turnaj je pořádán za podpory Statutárního města Liberec a nabízí velkou řadu atraktivních soubojů ročníků 2005. O klání promluvil trenér šesťáků Jiří Bermann.

Jiří Bermann o šancích pro osmáky v dresu mladšího dorostu

"Na memoriál Jaroslava Kasíka se vždy snažíme zvát silné protivníky. Vloni jsme měli problém, protože turnaj se konal na konci Žákovských lig, přičemž ve stejné době byla na programu také finále Champions league, což je celorepubliková soutěž. Hromada týmů nemohla, a proto jsme uspořádali turnaj v netradičním datu. Pozvali jsme celky, se kterými během roku nehrajeme, zároveň bylo náročné vyřešit, aby přijely mužstva, jež také nehrají mezi sebou. Celkem se nám to povedlo a čekáme, že prokáží svou sílu. Prioritou je turnaj slušně obsadit a samozřejmě vyhrát. Mně se to povedlo s ročníkem 2003, Milanu Plodkovi s 2001. Jinak se zatím Libereckým vyhrát nepodařilo, doufám, že ročník 2005 pojede v nastolených výkonech z posledních zápasů. Poté bude mít dobře našlápnuto, jenže bohužel nikdo neví, kde se zrovna budeme na sinusoidě výkonů zrovna nacházet."


Turnaj startuje již v sobotu od 10 hodin, otevře ho duel Tygrů s Havlíčkovým Brodem. Přijďte naše mužstvo povzbudit a pomoci mu k celkovému třetímu prvenství na prestižním klání. Kompletní rozpis zápasů a časový harmonogram naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení