Akademie Bílí Tygři Liberec

Kemp je za svou polovinu! Dětem nabízí opět rozsáhlou rozmanitost tréninků

Date of publication Author Redakce

Z hokejového kempu zbývají už jen tři dny. Po společném seznámení se ihned bez větších okolků vrhly všechny síly do tréninku. Děti měly opět možnost si vyzkoušet všechny vymoženosti libereckého Sport Parku.



Led, posilovna, tělocvična, gymnastická tělocvična, judistická tělocvična, pingpongové stoly, badmintonové hřiště, umělá tráva, tréninkové fotbalové hřiště, sense aréna, střelnice, kabina extraligového A-týmu, beachvolejbalové hřiště, tenisové kurty. Všechny tyto prostory měly děti z kempu k dispozici a všechny naplno využily.

Důraz je stejně jako vloni kladen na rozmanitost tréninkových jednotek. Všichni trenéři se snaží vymýšlet nejúčelnější a co nejzábavnější formy tréninku, z čehož vznikl například "biatlon skupiny white".

K dispozici pro dva individuální tréninky byly i hráči extraligového A-týmu Michal Bulíř a Roman Will. V brankářském tréninku doplnili Romana Willa ještě například hráč organizace Washigtonu Capitals Vítek Vaněček a gólman prvoligových Benátek nad Jizerou Matěj Žajdlík.

Nevšední zážitek hráčů ještě umocnila návštěva nově zrekonstruované kabiny Áčka, kde se děti mohly vyfotit a zároveň i něco přiučit o vrcholovém hokeji.

Sami trenéři rozhodně nebyli pouze teoretiky, častokrát se zapojili do tréninku. V akci hlavní kouč červené skupiny Vojtěch Fiala.

Celotýdenní program vygraduje v pátek, kdy je v plánu All-Stars game. Napínavá akce o ceny bude trvat na ledě Home Credit Arény od 14:00 do 19:45 a přijít podívat se mohou všichni rodiče.

Rozpis skupin

14:00 Skupina RED
15:30 Skupina BLUE
17:00 Skupina GREEN
18:30 Skupina WHITE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení