Akademie Bílí Tygři Liberec

Kemp v plném proudu: Sense Aréna i olympiáda, děti čeká ještě All Stars Skills

Date of publication Author Redakce

Liberec - Čas letí a Hokejový kemp Bílých Tygrů je za svou polovinou. Tréninky běží naplno a děti si již ozkoušely většinu sportovišť, pořád se však mají na co těšit. Čeká je totiž ještě kino a All Stars Skills - zlatý hřeb celého soustředění.

Ledy, střelnice, gymnastika, judo, Sense arena, skatemill. Program kempu už je za svou polovinou a děti zvládly vyzkoušet téměř všechny možnosti, které areál Sport Parku nabízí. Zbývá jim však ještě pár pořádně zajímavých činností.

Na čtvrtek je naplánovaný gólmanský trénink, pak celý kemp vyrazí do kina. V pátek zakončí celé soustředění All Stars Skills, během něhož jednotlivé skupiny poměří síly v dovednostních soutěžích včetně samostatných nájezdů.

Akce se bude konat v Home Credit Aréně a tribuny budou divákům otevřené. Všechny skupiny pak ještě absolvují závěrečné rozloučení, kde předvedou scénky, které si nacvičily. Modří budou zároveň vyhlašovat vítěze své olympiády.

Velký úspěch zaznamenala Sense arena, která je novinkou v programu. Děti měly k dispozici i gymnastickou tělocvičnu a tělocvičnu na judo. Střelbu pak hráči pilovali na střelnici. Podepsat se účastníkům kempu přišli také hráči extraligového A-týmu Michal Bulíř a Marek Zachar.

Dění můžete podrobně sledovat na facebooku kempu, na nějž se dostanete kliknutím na příspěvky vložené v článku.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení