Akademie Bílí Tygři Liberec

Letní kemp Bílých Tygrů byl zahájen! Děti čeká bohatý sportovní program

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Je to tady, v neděli 11. července odstartoval tradiční letní kemp Bílých Tygrů! Hráčská kapacita se i letos zcela zaplnila, do Liberce dorazilo 120 dětí nejen ze všech koutů České republiky.

Účastníci kempu jsou podle věku rozděleni vzestupně do skupin GREEN, RED, BLUE a WHITE. V neděli se jednotlivé party postupně sjížděly na místo konání. Všichni obdrželi tréninkový set od značky CCM a svůj hokejový tréninkový dres, které si společně se zážitky následně odvezou domů. Hned po nezbytné registraci se už hráči mohli těšit na první tréninky na ledě. Letos hokejové tréninky probíhají kompletně v prostorách moderní Home Credit Areny.

Tygří kemp ale zdaleka není "pouze" o samotném hokeji. Všechny zúčastněné čeká i profesionálně vedený pestrý program mimo led. Všechny skupiny využívají atletický stadion i halu míčových sportů a zkusí si také pilates, judo či gymnastiku. Děti jsou zkrátka vedené ke sportovní všestrannosti, která je pro úspěšné hokejisty nesmírně důležitá.

Ke správné kompenzaci a protažení účastníky kempu vedou fyzioterapeutky Sport Park Medical. Ačkoliv na kempu platí jasně stanovená pravidla, vše probíhá v přátelské a uvolněné atmosféře. Kouči i do samotných tréninků zapracovávají cvičení formou vtipných her, aby se hráči mezi sebou co nejvíce sblížili a kemp si užívali.

Manažer kempu Libor Daněk:

"Jsme velice rádi, že jsme se na našem kempu mohli už popáté sejít. Poslední rok byl pro všechny komplikovaný, jsme tedy vděční, že se kemp stále těší takové oblibě a znovu jsme kapacitu naplnili do maximálního počtu. Také letos se opíráme o výborné podmínky, které nabízí Sport Park Liberec. Máme tu prostředí, ve kterém jsme schopni kromě kvalitního hokejového programu nabídnout i pestré vyžítí mimo led."


Nejaktuálnější dění na kempu můžete sledovat prostřednictvím sociálních sítí. Facebookový profil najdete zde, Instagramový tady.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení