Akademie Bílí Tygři Liberec

Memoriál Jaroslava Kasíka ovládli Tygři. Jaká je finální tabulka?

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Severočeská metropole má za sebou memoriál Jaroslava Kasíka. Ten nabídl opět velmi zajímavé bitvy, ve kterých byli nakonec nejúspěšnější Tygři. Turnaj se vyvedl na výbornou a nejen o organizaci promluvil trenér zlatého celku Jiří Bermann.

Pořadí turnaje

1. místo: Bílí Tygři Liberec 10 bodů (19:6)
2. místo: BK Havlíčkův Brod 8 bodů (19:9)
3. místo: Orlíci Uničov 6 bodů (18:23)
4. místo: HC Strakonice 5 bodů (16:19)
5. místo: HC Baník Sokolov 0 bodů (16:31)

Memoriál Kasík Tygři versus Havlíčkův Brod

Výsledky turnaje

4. března

Bílí Tygři Liberec – BK Havlíčkův Brod 2:3 sn
Branky a nahrávky: Jansa Samuel (Filip Riedel), Dvořák Jakub (Vološín Tadeáš) - Fiala Matěj (Krejčí Tomáš), Chymo Kryštof (Marek Filip), rozh. náj. Teplý Josef.



HC Strakonice – Orlíci Uničov 4:7
Branky a nahrávky: Drančák Samuel, Drančák Samuel (Ryba Josef), Vondrášek Robin (Lukeš Tomáš), Solař Pavel (Kubíček Richard) - Grulich Samuel (Kotlán Matěj), Fiala Samuel (Grulich Samuel), Ungr Patrik, Fiala Samuel, Fibigr Jakub (Ungr Patrik), Fibigr Jakub, Čermák Vojtěch (Fibigr Jakub)
Bílí Tygři Liberec – HC Baník Sokolov 6:1
Branky a nahrávky: Vološín Tadeáš, Jakubec Matouš (Mitlener Ondřej), Dvořák Jakub (Várady Daniel), Gutsu Oleksandr, Vološín Tadeáš (Dvořák Jakub), Oberreiter Petr (Vološín Tadeáš) - Eismann Václav (Simet Jan).

BK Havlíčkův Brod – Orlíci Uničov 6:2
Branky a nahrávky: Teplý Josef (Chlumáč Stanislav), Bernard Adam (Nový Lukáš), Král Adam (Strnad Tomáš), Fiala Matěj, Chymo Kryštof (Nový Lukáš), Teplý Josef - Fiala Samuel (Čermák Vojtěch), Fiala Samuel (Fibigr Jakub).

HC Strakonice – HC Baník Sokolov 7:6p
Branky a nahrávky: Drančák Samuel, Walter Martin (Lukeš Tomáš), Drančák Samuel (Vondrášek Robin), Drančák Samuel (Vondrášek Robin), Vondrášek Robin, Prušák Rudolf, Prušák Rudolf (Ryba Josef) - Benák Adam, Eismann Václav (Halberštát Jan), Holejšovský Petr (Simet Jan), Sobotka Radek (Eismann Václav), Holejšovský Petr (Horvátová Pavlína), Benák Adam.

5. března

Bílí Tygři Liberec – Orlíci Uničov 6:0
Branky a nahrávky: Šmíd Petr (Cherevko Tichon), Hrabčák Damián (Gutsu Oleksandr), Vološín Tadeáš, Jansa Samuel (Hrabčák Damián), Šmíd Petr, Vološín Tadeáš.

HC Strakonice – BK Havlíčkův Brod 3:1

Branky a nahrávky:

Orlíci Uničov – HC Baník Sokolov 9:7
Branky a nahrávky: Fiala Samuel (Grulich Samuel), Unzeitig Dušan (Ungr Patrik), Kotlán Matěj (Nazad Michael), Fiala Samuel (Čermák Vojtěch), Nazad Michael (Čermák Vojtěch), Grulich Samuel, Polýnek Patrik (Bartoněk Matyáš), Ungr Patrik (Unzeitig Dušan), Fiala Samuel (Hračová Anežka) - Holejšovský Petr, Holejšovský Petr (Eismann Václav), Halberštát Jan, Holejšovský Petr (Eismann Václav), Eismann Václav, Sobotka Radek (Benák Adam), Holejšovský Petr (Eismann Václav).

Bílí Tygři Liberec – HC Strakonice 5:2
Branky a nahrávky: Gutsu Olexandr, Vološín Tadeáš (Dvořák Jakub), Dvořák Jakub, Dvořák Jakub (Vološín Tadeáš), Riedel Filip (Vološín Tadeáš) - Vondrášek Robin, Solařová Michaela (Lukeš Tomáš).

BK Havlíčkův Brod – HC Baník Sokolov 9:2
Branky a nahrávky: Marek Filip (Vaněček Jan), Fiala Matěj (Teplý Josef), Král Adam, Krejčí Tomáš (Fiala Matěj), Vaněček Jan (Fiala Matěj), Marek Filip (Vaněček Jan), Holenda Matyáš (Nový Lukáš), Strnad Tomáš, Vaněček Jan (Adam Tadeáš) - Eismann Václav (Holejšovský Petr), Sobotka Radek (Benák Adam).

Jiří Bermann o turnaji

"Chtěl bych pochválit všechny rodiče v čele s vedoucím týmu Petrem Oberreiterem. Perfektně uspořádaný turnaj, perfektně zorganizovaný turnaj, krásné ceny. K tomu přišel Lukáš Derner společně s Františkem Vozkou a paní Kasíkovou na zakončení turnaje. Ta se navíc účastnila i zahájení. Se vším všudy od A do Z perfektně zorganizovaný turnaj, všichni účastníci si ho pochvalovali, přičemž některé jsem i provedl areálem. Měli možnost nakouknout do našich tréninkových prostorů a uvědomit si, že liberečtí hráči mají štěstí, že mohou trénovat v tak krásném areálu. Nejednou jsem slyšel překvapení z toho, jak se to pod Ještědem dělá a je to obrovská reklama pro liberecký hokej. Všichni rodiče se zapojili skvěle, jeden dělal guláš, druhý připravoval párky, třetí kávu. Všechno to do sebe zapadlo a ještě jednou bych je chtěl pochválit za to, jak se toho zhostili. To jedna věc, druhá věc je to, jak fandili. Byli slyšet a byli slušní i v rozhodujících momentech turnaje, kdy se nám třeba tolik rozhodnutí rozhodčího nelíbilo. Občas na turnajích slyším vulgarity, ale tentokrát mi přišlo, že byla kultura turnaje hrozně vysoká. A to právě hlavně díky rodičům.


Celý rozhovor s Jiřím Bermannem naleznete na webu v nejbližších dnech.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení