Akademie Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř: Body jsme potřebovali a došli jsme si pro ně

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Už už to vypadalo, že zápas Liberce s Vítkovicemi bude vrcholit v prodloužení. Michal Bulíř ale v liberecké přesilovce v závěru utkání propálil vše, co mu stálo v cestě. „Už od rána každý chtěl vyhrát,“ popisoval touhu po vítězství autor vítězné branky.

Jak bys zhodnotil utkání?
Vítkovice mají slušný tým. Tento zápas byl hodně založený na bojovnosti a samozřejmě rozhodly přesilovky. V takhle vyrovnaných zápasech dělají přesilovky hodně a tým, který je využije, tak většinou získává body. Jsem rád, že se to dneska povedlo nám. Už od rána každý chtěl vyhrát. Body jsme potřebovali a došli jsme pro ně.

Tvoje gólová rána byla tečovaná nebo jak to tam vlastně bylo?
Popravdě jsem to vůbec neviděl. Dal jsem to Martinu Ševcovi na modrou a ten mi to nádherně vrátil. Zkusil jsem to propálit a pravděpodobně, jenom Honza Výtisk ví, jestli to bylo tečované nebo ne. Jsem rád, že to tam spadlo.

V čem tkví vaše kouzlo v domácí hale?
Domácí prostředí je domácí prostředí. Máme tu svoje lidi a nejsme pod žádným tlakem. Hrajeme tu uvolněně a bojovně. Musíme to předvádět i v těch venkovních zápasech. V Hradci to bude určitě také těžké.

Mela před brankou

Čím to je, že venku je to úplně jiný Liberec?
Fakt nevím. Nedaří se nám. My přijedeme do Plzně, první třetinu prohrajeme 1:3 a pak už se těžko dá něco dohánět. Je to těžké jak na fyzičku, tak na psychiku. Potřebujeme chytit začátek a konečně ty body přivézt.

Před domácím publikem sice hrajete uvolněně, ale asi si stejně nedovolíte takové věci, jako kdybyste hráli na špici...
Všichni vnímáme, že nám to nejde, jak jsme si představovali. Proti Vítkovicím jsme to nahradili bojovností, odvahou a srdcem.

Věřili jste, že se ještě můžete vyhnout prodloužení?
Určitě. Myslím, že jsme si to za dnešek zasloužili. Všichni tam nechali všechno. Věřili jsme, že to zlomíme. Času bylo dost a tím, že jsme měli přesilovku, tak jsme si řekli, že se vymáčkneme a vyšlo to.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení