Akademie Bílí Tygři Liberec

Nejmladší Tygřata si zahrála proti Spartě, Mladé Boleslavi a Hradci Králové

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Zatímco A-tým si užívá krátkou pauzu před play-off, naopak nejmenší Tygři měli o víkendu pořádně napilno. Malí předškoláci totiž v neděli ve Svijanské aréně hostili turnaj, v němž změřili síly se Spartou, Mladou Boleslaví a Hradcem Králové.

Proti stejně starým konkurentům si Tygřata vedla velmi dobře. Na ledě ukázala své dovednosti a předvedla bojovný výkon. Stejně si počínaly i ostatní celky, ve Svijanské aréně se tak odehrávala roztomilá a zároveň krásná hokejová podívaná. Padala spousta parádních gólů, činili se i malí gólmánci a především byla na všech hráčích vidět obrovská radost ze hry.

Celý turnaj probíhal za úžasné atmosféry, aréna praskala pod náporem fanoušků ve švech. Tribunu zaplnili především rodiče a další rodinní příslušníci všech malých hokejistů a hlasitě hnali své ratolesti kupředu. Odměnou byl Tygřatům i jejich soupeřům bouřlivý potlesk, který si svým výkonem vysloužili.

Daniel Stehno o turnaji nejmladších Tygřat:

"Naše malé Tygříky musím za jejich výkon na turnaji pochválit. Pro většinu z nich to byla jedna z prvních zkušeností se soutěžním utkáním, soupeřů se ale nezalekli a hráli jako jeden tým. Všichni naplno ukázali, že si zaslouží nosit dres s Tygrem na hrudi. Děkuji také rodičům, kteří vytvořili v hledišti úžasnou atmosféru."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení