Akademie Bílí Tygři Liberec

Neseď, makej! Je tu druhá výzva!

Date of publication Author Klub

Ve Sport Parku Liberec se rozhodli zatočit s velmi omezenými možnostmi, jaké v současné době prakticky neumožňují plnohodnotné sportování dětí a mládeže, a přišli se sportovní výzvou Neseď! Makej! Už v pondělí odstartovala druhá výzva projektu, zapojte se také vy!

Projekt Neseď! Makej! odstartoval před týdnem a do plnění prvního úkolu se zapojilo více než 400 dětí! Nyní je na řadě druhá výzva, v níž budou mít malí sportovci za úkol zdolat snožmo schody na tribunu atletického stadionu. Tak si pořádně procvičte svaly!

Hurááá! 🤩🤩🤩 2. výzva NESEĎ! MAKEJ! pro děti je tu! 🤸 ➡️Vyskákej SNOŽMO schody! 🦘🦘🦘 ...od cedule k ceduli umístěných na...

Zveřejnil(a) Home Credit Arena dne Pondělí 22. února 2021

Každé pondělí po dobu jednoho měsíce bude vyhlášena nová výzva – pro zapojení se do ní stačí vyrazit do areálu Sport Parku Liberec, pomocí QR kódu načíst formulář, díky němuž se soutěžící přihlásí do dané části výzvy. Na každého, kdo se do výzev zapojí, čekají drobné odměny, pro nejšikovnější a nejpilnější sportovce si pak organizátoři akce připravili zajímavé věcné ceny, stejně tak jako pro ty, kteří se zapojili do všech částí výzvy.

Celá výzva je určena pro všechny děti až do věku 15 let, jednotlivá ocenění pak budou vyhlašována ve čtyřech kategoriích – do 6 let, od 7 do 9 let, od 10 do 12 let a od 13 do 15 let.

Do akce se zapojily i známé osobnosti z oblasti sportu. Patronem se stal například Patrik Augusta, trenér Bílých Tygrů Liberec. Akci dále podporuje fotbalista a sportovní manažer Jan Nezmar. Zapojí se i kluby z areálu Sport Parku Liberec a jejich členové.

Více informací o výzvě Neseď! Makej! najdete na www.sportparkliberec.cz nebo na facebookové stránce Home Credit Areny.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení