Akademie Bílí Tygři Liberec

Novinka! Na mládežnickém webu naleznete nově hráčské profily

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Před sezónou 2017/2018 byly na mládežnickém webu spuštěny hráčské profily. Ty nabízí přehled o dosavadním průběhu kariéry a úspěších budoucích tygřích nadějí. Na hráčskou kartu se dostanete přes položku kategorie a soupisku daného mládežnického celku.

V rámci zkvalitňování mládežnického webu jsme si pro vás připravili před sezónou 2017/2018 hned několik novinek a inovací. Tou první je sepsání hráčských profilů všech hokejistů akademických týmů. Nově se tak máte příležitost dozvědět základní info o každém z hráčů nastupujících za mladší dorost, starší dorost a juniorku.

Jelikož už v uplynulé sezóně byly vedeny statistiky hráčů mladšího dorostu "B", osmé a šesté třídy, v hráčských profilech také dohledáte přehledné a obsáhlejší statistiky hráčů. V daném profilu jsou také k vidění fotografie daného hráče a články, ve kterých byl zmíněn.

To znamená, že při základním prohlédnutí hráčské karty budete mít mnohem komplexnější představu než tomu bylo doposud. U starších hráčů je samozřejmě větší množství informací než u hokejistů mladšího věku. Po každé sezóně budou profily aktualizovány.

Všechny hráčské karty dohledáte v sekci kategorie - soupiska daného týmu. Jelikož prozatím nebyly zveřejněny oficiální soupisky na sezónu 2017/2018, musíte zabrousit do starších ročníků. O dalších inovacích na webu vás budeme ještě před začátkem nové sezóny informovat.



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení