Akademie Bílí Tygři Liberec

Případné šesté utkání čtvrtfinále play-off v sobotu 24. března začne už v 11:00!

Date of publication Author Klub

Liberec - Pro případný šestý zápas čtvrtfinále play-off museli Bílí Tygři vyřešit očekávaný problém – v daném termínu (sobota 24. 3.) se totiž v Home Credit Areně bude konat další z populárních podniků Night of Warriors, a bylo tedy jasné, že toto veledůležité utkání musí být odehráno v netradičním termínu.

Nakonec se po jednání Bílých Tygrů s hradeckým Mountfieldem a s vedením Extraligy rozhodlo o tom, že v případě konání šestého čtvrtfinále, bude toto odehráno v sobotu 24. března už od 11:00.

Vyjádření Mgr. Lukáše Přindy, jednatele Sport Parku Liberec:

„Program Home Credit Areny, a zvláště pak produkčně náročné akce jako je i Night of Warriors, je plánován s velkým časovým předstihem. Když se v srpnu nebo v září podíváte na program extraligového play-off, jsou to téměř dva měsíce, které bychom měli mít blokované pouze pro hokej. To si ale jako multifunkční aréna nemůžeme dovolit.

Při podpisu smlouvy na pořádání Night of Warriors jsme o možnosti termínové kolize se čtvrtfinále play-off věděli a ihned jsme v tomto směru informovali ČSLH. I přesto, že v té době byla varianta souběhu obou akcí velice malá, začali jsme jednat a připravovat se na různé způsoby řešení. Jako ideální byl nakonec zvolen posun začátku hokejového utkání do dopoledních hodin.“

Toto řešení však vyžaduje i rekordní přestavbu Home Credit Areny. Tři hodiny po skončení hokejového zápasu by mělo být již vše připraveno na Noc bojovníků.

Vyjádření generálního manažera Bílých Tygrů Liberec Ctibora Jecha:

„Není úplně běžné přesouvat termíny a začátky zápasů v tvrdých a nervózních bojích play-off, kdy už jde o všechno. Snažili jsme se najít schůdné východisko tak, aby žádný z týmů a jeho fanoušků nebyl nijak poškozen. Vedení Extraligy nakonec rozhodlo ve prospěch našeho návrhu o posunu začátku zápasu na 11:00 v původně plánovaný den 24. 3. Věřím, že pokud dojde i na tento šestý zápas, najdou si i přes brzký čas začátku naši fanoušci cestu do hlediště v hojném počtu a naopak, že tento čas bude ještě více vyhovovat rodinám s dětmi.“


To, zda se 6. zápas čtvrtfinálové série mezi Bílými Tygry Liberec a Mountfieldem HK opravdu uskuteční bude jisté nejdříve po 4. utkání v úterý 20. března.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení