Akademie Bílí Tygři Liberec

Proti Turnovu, Lomnici, České Lípě, ale také pražské Spartě. Třeťáci a čtvrťáci mají za sebou další nabitý víkend!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Malí Bílí Tygři z 3. a 4. mají za sebou další náročný hokejový víkend, který si zpestřili velmi zajímavou konfrontací. Kromě krajské soutěže se totiž představili také na ledě pražské Sparty.

Proti Spartě v sobotu nastoupili malí třeťáci i čtvrťáci. Třetí třída sice výsledkově nepřesvědčila, avšak čtvrťáci svého soupeře jednoznačně přehráli. Ve stejný den se v Liberci konalo také dvojutkání krajské soutěže proti Lomnici nad Popelkou, ve kterém byli šťastnější naši Tygři.

V neděli už šly do akce pouze Tygřata ze 4. třídy, která se rozdělila na dvě party. První z nich na domácím ledě jednoznačně přehrála Českou Lípu, druhá pak vyrazila do Turnova, kde nedala domácím šanci a rovněž přesvědčivě zvítězila.

Hodnocení trenéra Libora Daňka:

"Opět jsme si užili víkend plný hokeje a musím říct, že nebyl vůbec jednoduchý. Téměř polovina týmu 3. třídy nám onemocněla a nejvíce dětí ulehlo do postele v pátek v noci, proto jsme sestavu měnili ještě několik hodin pře začátkem utkání v Holešovicích. Na Spartě jsme sehráli dobrá utkání, ale bohužel nám vydržela síla pouze na půlku utkání, kdy jsme dokázali určovat tempo hry. Čtvrtá třída si ve svých utkáních počínala suverénně a všechny děti hrály s obrovskou chutí. Musím naše malé Tygry pochválit, jak se s náročným víkendem popasovali.."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení