Akademie Bílí Tygři Liberec

Realizační tým dvacítky? Celá řada zástupců Bílých Tygrů!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Od 9. června se česká hokejová reprezentace do 20 let poprvé sešla na tréninkovém kempu v Rokycanech a Salzburgu. Spolu s Filipem Pešánem v roli hlavního kouče na něj zamířila také celá řada dalších zástupců naší organizace!

Hlavní trenér a sportovní ředitel Bílých Tygrů Liberec Filip Pešán má v novém ročníku celou řadu starostí více. Vede totiž také českou hokejovou dvacítku. V té už dlouhodobě působila celá řada dalších členů libereckého realizačního týmu. V minulosti roli videokouče zastával Aleš Vladyka, brankáře měl pro změnu například na minulém světovém šampionátu v Kanadě na starost Martin Láska.

Ani letos tomu nemůže být jinak. Kromě asistentů Miroslava Přerosta a Rostislava Vlacha totiž trenérský štáb výběru do 20 let doplnili během prvního srazu této kategorie hned další tři Bílí Tygři.

Brankáře vede také tentokrát liberecký kouč Martin Láska, který kromě národního týmu sbíral zkušenosti také na kempu Washingtonu Capitals, kde se potkal s uznávaným trenérem gólmanů Mitchem Kornem. V Liberci má na starost mladé brankářské duo Roman Will - Aleš Stezka.

martin láska top capitals

Po dvouleté pauze doplnil realizační tým reprezentace do dvaceti let také videokouč Aleš Vladyka. Ten už ve stejné funkci působil také pod trenérem Miroslavem Přerostem a naposledy byl s národním týmem na mistrovství světa na přelomu let 2014 a 2015 v kanadském Torontu a Montrealu.

V současném přípravném období nemůže u týmu chybět ani kondiční trenér. A kdo povolanější by tuto funkci měl zastávat, než Aleš Pařez? Ten tak kompletuje kvarteto tygřích trenérů, které zamířilo s dvacítkou na tréninkový kemp.

Kromě trenérů však nelze opomenout ani lékaře Romana Mizeru, který kromě povinností u Bílých Tygrů nově přibral také povinnosti u hokejové dvacítky.

Mít hned pět zástupců v realizačním týmu reprezentačního výběru je pro klub a naše trenéry rozhodně skvělou vizitkou!

martin láska top capitals Martin Láska s Alešem Vladykou po zisku titulu v sezoně 2015/16

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení