Akademie Bílí Tygři Liberec

S čerty nejsou žerty! Trénink nejmenších Tygrů obohatila mikulášská besídka!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Pondělní trénink nejmenších Tygřat sice začal jako každý jiný, nicméně děti brzy poznaly, že je čekají krušné chvilky. Na ledě se totiž zjevil Mikuláš s andělem i čerty a hráči museli nejprve ujíždět posledním jmenovaným při honičce a poté přednést básničku.

Samotná besídka se udála na tréninku nejmenších Tygrů ve velmi příjemné atmosféře Svijanské arény. Vše začala honičkou, při které se okolo všech třiceti dětí vrhlo na led a hned za nimi vyrazili dva čerti. Ti měli úkol jednoduchý, lapit všechny zlobivé do pytle.

Jelikož však malí Tygříci nezlobili nebo umějí zručně bruslit, chytit se nenechali. Po úvodní fyzicky náročné části se děti přesunuly k Mikulášovi a andělovi, kde je čekala další nelehká chvilka. Museli totiž přednést básničku, za kterou byli odměněni koledou. Nadílka vykouzlila dětem i jejich rodičům, kteří se přišli na akci podívat, úsměv na tváři.

Za svými ratolestmi se přišel podívat také kapitán A-týmu Branko Radivojevič a trenér Filip Pešán. Jejich ohlasy můžete zhlédnout ve videu přiloženém výše. Ve finále následovala společná fotografie a rozloučení. Akce se jednoznačně vyvedla, jasným důkazem může být spokojenost všech zúčastněných.

Fotogalerie z Mikulášské besídky





Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení