Akademie Bílí Tygři Liberec

SOUBOJ ŠELEM: Druhá třetina jasně ve prospěch Bílých Tygrů!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Souboj šelem mezi dorostenci Liberce a královéhradeckého Mountfieldu má za sebou dvě třetiny. Zatímco první část byla velice vyrovnaná, druhá se nesla v režii Bílých Tygrů, kteří ovládli čtyři z pěti disciplín.

V pondělí se z vyrovnání na průběžných 3:3 radovali Východočeši, když prokázali větší šikovnost s volejbalovým míčem. Od té doby už však bodovali jen Tygři. Pohybově náročný Jacikův test byl velice vyrovnaný. Naši dorostenci jej na svoji stranu získali i díky fantomu prvního týdne Štěpánu Vopravilovi, který za 60 sekund zvládl 27 opakování. (Jacikův test = střídavě leh na břicho, stoj a leh na záda)

Středa se nesla ve znamení fotbalových kolínek a nebylo překvapením, že i v této žonglovací disciplíně vládl Vopravil, který jako jediný z obou celků dosáhl na maximální hodnotu 60 úderů. Čtvrteční disciplína byla trošku odlehčená. Hráči měli za úkol ve vzpažení za hlavou pustit toaletní papír a chytit ho mezi nohy. A byl z toho další liberecký bod, třináctkrát se toaletní papír povedlo chytit Matyáši Petříčkovi.

Na závěr týdne přišla řada na dvacetiminutový běh. Poprvé tuto disciplínu ovládli Hradečtí, nicméně tentokrát přišla řada na jinou osmici hráčů a radovali se Tygři. Filip Kříž uběhl v limitu přes 5 kilometrů! Naši dorostenci tedy po druhém týdnu vedou 7:3, závěrečná třetí část začíná v pondělí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení