Akademie Bílí Tygři Liberec

Šesťáci na turnaji v Praze vybojovali zlaté medaile!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Praha/Liberec - Šesťáci se v sobotu 19.8. zúčastnili jednodenního turnaje čtyř týmů ročníku 2006 v pražském Edenu. Ve třech zápasech nastoupili postupně proti týmům Plzně, Sparty a Slavie, po třech těsných výhrách si domů odvezli zlaté medaile!

VÝSLEDKY TURNAJE

Liberec x Plzeň 5:3
LIberec x Sparta Praha 4:3
Liberec x Slavia Praha 4:3

Sestava Tygrů: Macourek, Průšek, Macháček, Ficenec, Jínak Jakub, Klimov, Ulman, Shpilka, Plosová, Kadlec, Moussa, Jína Jan, Jelen, Tomka, Vápeník (2007), Bartovič (2007), Rozsíval (2007).

Vojtěch Fiala (trenér šesté a osmé třídy): „Byly to neskutečné bitvy, tři zápasy, tři těsné výhry, hranice mezi prvním a posledním místem byla opravdu tenká. O to víc mě těší, jak to tým zvládl. Až na prvních deset minut s Plzní, kdy na nás soupeř vlétl, jsme hráli celý den ve vysokém tempu nahoru dolu. Velký podíl na úspěchu týmu má brankář Ferda Macourek (nejlepší brankář turnaje), který odchytal všechny tři zápasy a podržel tým v klíčových momentech. Velmi pozitivně hodnotíme i naše nové hráče Terku Plosovou (nejlepší střelec turnaje) a Hamiho Moussu, kteří do týmu za krátkou dobu skvěle zapadli."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení