Akademie Bílí Tygři Liberec

Souboj o první místo juniorské extraligy už v úterý v Home Credit Areně!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Mládežníci Bílých Tygrů podávají v dosavadním průběhu sezóny fantastické výkony. Výjimkou není ani královská mládežnická kategorie. Liberečtí junioři se na státní svátek v úterý doma utkají s úhlavním rivalem z Mladé Boleslavi. U toho nesmíte chybět! Utkání začíná ve 12:30 a vstup je zcela zdarma.

Letošní ročník juniorské extraligy nabízí parádní podívanou. Díky neúprosnému sestupovému formátu je každý zápas ve všech částech tabulky velice důležitý. Záchranářské starosti ovšem Bílé Tygry ani Mladou Boleslav zatím strašit nemusejí. Oběma celkům se v úvodu soutěže velice daří a vzájemný zápas bude přímým soubojem o první místo tabulky!

Na nejvyšší příčce se momentálně nacházejí Bruslaři, kteří v šesti kolech získali úctyhodných sedmnáct bodů. Liberecká dvacítka je však pouze o dva body zpět a momentálně se může pyšnit sérií pěti výher v řadě! Tradičně vyhecované derby tedy bude mít ještě o to větší prestiž. Dá se očekávat nejlepší možná reklama na mládežnický hokej.

Z libereckého týmu U20 pravidelně vychází mnoho kvalitních hráčů, kteří se posléze zapojují do A-týmu. Nejvyšší českou juniorskou soutěž ještě před nedávnem hráli například Adam Najman, Jakub Rychlovský, Jan Šír nebo Adam Klapka.

Většinu domácích zápasů letos naši junioři absolvují přímo v Home Credit Areně, ze které si chtějí udělat nedobytnou tvrz. V derby budou potřebovat i podporu z ochozů, tak neváhejte, přijďte se podívat na nejlepší tuzemský juniorský hokej a objevte nové hvězdy Bílých Tygrů!

Utkání odstartuje o svátečním úterý 28. září už ve 12:30. Vstup do arény je zdarma!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení