Akademie Bílí Tygři Liberec

Spolupráce se Sport Park Medical nabídne hráčům možnost individuálních masáží

Date of publication Author Redakce

Liberec - Inovace v rámci zlepšení regenerace hráčů akademických mládežnických týmů! Klub prohloubí spolupráci se Sport Park Medical, díky čemuž přibude mimo jiné možnost si bezúplatně sjednat individuální masáž.

Cílem rozšíření spolupráce se Sport Park Medical je další zkvalitnění práce s naší mládeží. Spolupráce se bude týkat masáží pro hráče akademických celků (kategorie U20, U18, U16 a U15, pozn. red.). Nově bude mít každý celek k dispozici dva maséry či masérky k pravidelné týdenní komplexní masáži.

Možná ještě zásadnější je ale možnost bezplatných individuálních masáží akademiků. Od 1. ledna 2018 se hráči budou moci objednávat na individuální masáže.

Společnosti Sport Park Medical tímto děkujeme za spolupráci na zkvalitňování servisu pro budoucí naděje Bílých Tygrů. Finanční prostředky na tuto službu zajišťuje Tělovýchovná jednota Bílí Tygři Liberec, z. s..

Vyjádření manažera mládeže Jiřího Bermanna:

"Od této spolupráce si slibujeme výrazné zkvalitnění práce s naší mládeží. Klub nám výrazně vyšel vstříc, za což mu děkuji. Jedna z našich dalších snah o zlepšení práce směřovala k regeneraci. Všichni si uvědomujeme, že jde o nesmírně důležitý prvek celého tréninkového procesu. Máme výborné podmínky k regeneraci, sauny, vířivky, a podobně, ale s regenerací souvisejí i masáže. K těm je samozřejmě potřeba člověk a ten má omezenou kapacitu. Podařilo se nám dojednat, že naše akademické kategorie budou mít k dispozici hned dva maséry na týmové týdenní masáže. Ještě výraznější posun je ten, že se kluci nově budou moci zapsat a jít na masáže i individuálně. V rámci spolupráce se Sport Park Medical se nyní bude stačit s ohledem na vymezený termín nahlásit a bezúplatně využít domluvený termín k regenerační masáži."


Sport Park Medical logo

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení