Akademie Bílí Tygři Liberec

Tréninkový proces Bílých Tygrů včetně mládeže pokračuje i za nových opatření

Date of publication Author Klub

Liberec - Současná vládní opatření zastavila veškeré sportovní soutěže v České republice a výrazně omezují také tréninkový proces. Bílí Tygři všech kategorií však navzdory těmto tvrdým podmínkám pokračují v přípravě na restart soutěží.

Nově představená vládní opatření od středy umožňují tréninkovou přípravu pouze ve venkovním prostředí, a to ještě po skupinkách o maximálně šesti osobách. Jde tak o další tvrdou ránu, která v posledních týdnech poznamenala českou sportovní scénu.

Přesto se ale Bílí Tygři všech kategorií ve fyzické přípravě zastavit nenechají. Tréninkový proces všech Tygrů včetně těch nejmladších bude i nadále pokračovat, a to s ohledem na nová opatření. Trénovat tak společně budou skupinky po maximálně šesti osobách (například 5 hráčů a 1 trenér), veškeré jednotky se pak budou konat venku.

U některých mladších kategorií Tělovýchovné jednoty pak bude navázáno také na online přípravu, která provázela malé Bílé Tygry už na jaře. Venkovní tréninky po skupinkách doplní videotréninky, kdy budou malí Tygři trénovat pod vedením svého trenéra z pohodlí svého domova.

Udržujte se také vy ve fyzické kondici a posilujte svou imunitu! Věříme, že se již brzy budeme moci přesunout opět na ledovou plochu a pokračovat v trénincích, které jsou pro období rozjeté sezony obvyklé.

Jak vypadaly videotréninky malých Tygrů během jarní karantény si můžete připomenout ve videu níže.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení