Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři ve čtvrtek vyzvou účastníka Ligy mistrů, přijďte je podpořit!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ve čtvrtek od 17 hodin čeká Bílé Tygry poslední přípravný zápas. V Home Credit Areně přivítají ambiciózní Mountfield HK, který během mezisezónní přestávky pořádně posiloval. Buďte u toho, vstupenky jsou v prodeji za jednotnou cenu 50 Kč!

Oběma týmům půjde jistě o hodně. Čtvrteční zápas totiž bude znamenat generálku před vstupem do hokejové Ligy mistrů. Tu si Mountfield HK letos zahraje vůbec poprvé, start v prestižní CHL si zajistil celkovým třetím místem v uplynulém ročníku. Ve skupině se utká s finským TPS Turku, britským Nottinghamem a švýcarským Bernem.

Zato Bílí Tygři zatím v Champions Hockey League nechyběli ani jednou. Jako vítězové základní části extraligy se kvalifikovali i do nového ročníku, který již zajišťuje účast pouze nejúspěšnějším klubům v Evropě, a paradoxně i díky týmu trenéra Pešána se do Ligy mistrů podívá Hradec.

Účast totiž měli za Českou republiku zajištěnou čtyři celky - první a druhý tým základní části a oba finalisté. Vzhledem k dvojité kvalifikaci Bílých Tygrů však jejich místenka jakožto poražených finalistů přešla na lépe postaveného poraženého semifinalistu, kterým je Mountfield HK.

Milan Bartovič při podávání rukou

Vstupenky v prodeji

Přijďte se podívat na souboj dvou účastníků Champions Hockey League! Vstupenky na čtvrteční utkání jsou již v prodeji za jednotnou cenu 50 Kč. Lístky jsou prodávány na konkrétní místa, majitelé permanentních vstupenek mají samozřejmě vstup zdarma. Navíc jim zůstanou blokována jejich sedadla.

Otevřen bude také tygří fanshop a v omezené míře budou v provozu také stánky s občerstvením. Jak si Bílí Tygři proti královéhradeckému Mountfieldu povedou? Úvodní buly padne v 17 hodin.

Vstupenky je možné zakoupit v tradičních předprodejních místech a také online v síti Ticketpro.

Milan Bartovič při podávání rukou

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení