Akademie Bílí Tygři Liberec

V pátek od 16:00 to vypukne! Mladší dorost v bitvě o vše

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Mladší dorost narazil v osmifinále play-off na silnou pražskou Spartu. Té během prvního duelu po bojovném výkonu podlehl těsně 1:3. Na domácím ledě se však začne od nuly a potřeba budou každé hlasivky. Pojďme pomoci poslednímu akademickému celku ve vyřazovacích bojích. Zápas začíná v 16 hodin.

Zápas o vše. Asi tak by se dal nejlépe charakterizovat druhý zápas osmifinálové série s pražskou Spartou. Náš celek bude bojovat o prodloužení svého působení ve vyřazovacích bojích a nutně bude potřebovat zvítězit. Je to však nelehký úkol, hokejisté z hlavního města byli v základní i nadstavbové části suverénní.

Modrobílí proto budou potřebovat podporu na tribunách. Půjde o hodně. Buďte u toho. Zápas startuje s úderem šestnácté hodiny na ledě Svijanské Arény, kde budou svěřenci trenéra Milana Plodka bojovat ze všech sil.

Fanoušci duel jistě ocení i proto, že si zkrátí čekací dobu na play-off A-týmu, které startuje 15. března. Vstupné je samozřejmě zdarma a utkání nabídne atraktivní souboj akademických celků. Sparta navíc obhajuje triumf z minulé sezóny, takže střetnutí bude opět hodně vypjaté. Podaří se našemu celku zvítězit? Bude to boj!

Report z prvního utkání série
Kdo byl nejproduktivnější v první fázi sezóny?

Slavnostní vyhlášení. Memoriál Jaroslava Kasíka 2017

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení