Akademie Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Bílí Tygři pečují o budoucí naděje!

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Zmodernizované šatny, zázemí nebo vybavení. Nejen to je důležitou součástí mládežnické organizace. Klub na své nejmenší klade velký důraz a snaží se tygříkům zajistit co nejlepší podmínky pro hokejový, ale i běžný život. Na to, jak vše funguje, se můžete podívat ve videu uvnitř článku.

O tom, že areál SportParku nabízí pro všechny pohybové aktivity výborné zázemí, nemůže být pochyb. Velkou modernizací však v poslední době prošly i kryté prostory Svijanské Arény, která je hlavním sídlem nejmenších Tygrů.

Za pomoci rodičů se podařilo zrealizovat návrh nové šatny pro třetí a čtvrtou třídu, což však není zdaleka jediným zásahem do struktury rozsáhlého komplexu. Útulnější zázemí mají okolo zmiňovaných šaten i samotní trenéři, kterým tato úprava výrazně usnadnila práci, jelikož zvládnou kontrolovat všechny prostory nejmenších naráz.

Ženy EP U16 - TOP2

Projektem uplynulé sezóny je i snídárna, kde si hráči mohou v klidu odpočinout a vychutnat si svačinu. Dalšími novými prvky jsou například tréninkové dresy, které obdrželi všichni hokejisté do čtvrté třídy, usnadnění organizace zápasů v minihokeji dopomohly naopak nové mantinely. Ty jsou zmenšeninou klasických a rozdělují hřiště na tři části bez pranicí o kotouč u nepropojených míst.

Článek o modernizaci šaten
Libor Daněk o modernizaci šaten
Tomáš Vozka o snídárně

Jak již bylo řečeno, důležitou součástí hokeje je i samotné vybavení hokejistů. Klub za pomoci Českého svazu ledního hokeje vyvrací tvrzení, že hokej je sport pro bohaté. „Pokud k nám dorazí někdo, kdo přijde bez jakéhokoliv vybavení, jsme schopni se o něj do začátku postarat," prozrazuje Libor Daněk, vedoucí trenér mládežnické základny TJ Bílí Tygři Liberec.

Na to, jak funguje tygří mládež se podrobněji můžete podívat v následujícím videu:

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení