Akademie Bílí Tygři Liberec

VIDEO: Znovu pohromadě! Do společných tréninků se pustili také třeťáci

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V souladu s uvolňováním epidemických opatření se po dlouhých měsících začali scházet také tygří třeťáci, kteří absolvují vůbec první tréninky pod vedením koučů Adama Jandejska, Adama Velechovského a Daniela Miškovského.

Liberečtí mladíci v době karanténních opatření svědomitě plnili online tréninky, osobnímu kontaktu se to ovšem úplně nevyrovná. "Už to chtělo, abychom se začali scházet," souhlasí hlavní trenér Adam Jandejsek. "Online výuka se ze začátku všem moc líbila, avšak postupem času to bylo těžší a těžší. Ke konci jsme to trošku zpestřili, ale jsem rád, že už se můžeme vrátit k normálu. Pro všechny to bylo dlouhé."

Na tréninku panovala dobrá nálada a na malých Tygrech bylo vidět, že mají z návratu do klasických kolejí radost. Kouči si připravili program plný her a zábavných aktivit, na Adama Jandejska se dokonce střílely penalty. "Konečně se s kluky mohu osobně přivítat, začít je lépe poznávat a učit se jména," usmíval se.

Celý trenérský štáb byl z přístupu svěřenců nadšený. "Žádné rozkoukávání, všichni do toho hned šlápli na plný plyn," pochvaluje si Adam Jandejsek. Na střípky ze čtvrtečního tréninku se můžete podívat v následujícím videu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení