Akademie Bílí Tygři Liberec

Vítejte na nových webových stránkách Bílých Tygrů Liberec!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Jak jste již jistě zaznamenali, webové stránky Bílých Tygrů Liberec prošly výrazným redesignem. Na jaké novinky se můžete těšit? Čtěte dále.

Nejvýraznější změnou je především přechod na responzivní design webu. Obsah se přizpůsobí zařízení a rozlišení, na němž si web prohlížíte, což jeho procházení výrazně zpřehlední a zjednodušší. Zpříjemněno je především prohlížení na malých displejích mobilních telefonů, kde bylo dosud nutné složitě přibližovat položky v jednotlivých sekcích menu.

Pozměněn byl ale také obsah. Nově vám neunikne žádná důležitá informace z tygřích sociálních sítích, přímo na hlavní stránce webu totiž v pravém panelu naleznete nejčerstvější příspěvky z jednotlivých komunikačních kanálů, tedy z Twitteru, Facebooku i Instagramu. To vše pohodlně na jednom místě.

Zpřehlednění a větší intuitivnost

Na Homepage dále naleznete také tabulku, nejnovější videa či oblíbený kalendář událostí. Jednotlivé zápasy si navíc pomocí tlačítka "Přidat zápasy do kalendáře" můžete synchronizovat s kalendářem ve svém mobilním telefonu, tabletu či počítači a žádná událost vám tedy neunikne! Stejnou možnost synchronizace pak naleznete také v seznamu utkání.

Na hlavní stránce ale nechybí ani přehled nejaktuálnějších novinek z mládežnického webu. Přehlednost byla také hlavním heslem při provádění změn v sekci zápasy, kde nyní nemusíte složitě rozklikávat utkání jednotlivých soutěží. Nově se všechny duely řadí v jednom seznamu. Změny se dotkly také hráčských profilů, kterým v nové grafické podobě dominují mnohem výraznější fotografie.

Na nových webových stránkách kromě toho naleznete také celou řadu drobnějších změn a úprav. Budeme rádi za jakoukoliv Vaši zpětnou vazbu, kterou nám můžete poskytnout v sekci Ptejte se.

Přesilovková formace míří na střídačku

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení