Akademie Bílí Tygři Liberec

Volný prodej vstupenek na čtvrtfinále startuje ve čtvrtek!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři se po dvou veleúspěšných sezónách, kdy získali zlatý titul, stříbro pro vicemistra a dva Prezidentské poháry, znovu probojovali do čtvrtfinále Generali play-off Tipsport extraligy. Nenechte si souboj o semifinále ujít!

Ve čtvrtfinále se historicky vůbec poprvé ve vyřazovacích bojích Tygři utkají s druhým týmem základní části Mountfieldem HK. Ve čtvrtek 15. března pak bude zahájen volný prodej vstupenek na první dva domácí duely čtvrtfinále!

Systém vstupenek na čtvrtfinále play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2017/2018 pak mají předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále, které mohli využít až do středy 14. března.

Ve čtvrtek 15. března v 7:00 bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. I pro volný prodej bude platit omezení maximálního počtu prodaných vstupenek na jednoho nakupujícího. V play-off klub nebude uplatňovat plovoucí ceny, kdy je cena vstupenky v předprodeji levnější, než v den zápasu.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 170 Kč ve 4 N.P. do 300 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čf

Online

Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu a na tradičních předprodejních místech sítě TicketPro bude možný až v den spuštění volného prodeje, tedy ve čtvrtek 15. března od 7:00. Veškerý nákup, včetně nákupu vstupenek do 4. patra, které nebudou nabízeny online, bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny v areálu Sport Parku.

Plán předprodeje vstupenek pro čtvrtfinále Generali play-off Tipsport Extraligy

Otevírací doba Rotundy:

Volný prodej a online:

čtvrtek 15. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
pátek 16. března: 7:00 – 18:00 (bez polední pauzy)
sobota 17. březa: 9:00-16:00 (bez polední pauzy)
neděle 18. března: zavřeno
pondělí 19. března: 7:00 – do zahájení utkání (bez polední pauzy)

Filip Pyrochta rozehrává

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení