Akademie Bílí Tygři Liberec

Zaostřeno na talent: Klasická sezóna Ondřeje Chrtka

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Ondřej Chrtek. To je jméno dosavadního nejproduktivnějšího hráče akademických celků Bílých Tygrů. Šikovný útočník začínal sezónu ve starším dorostu, propracoval se však do kádru juniorky i Benátek nad Jizerou. Kolik bodu nasbíral?

Jeho jméno musejí skloňovat trenéři protivníků často. Nejproduktivnější hráč akademických celků Tygrů zvládl přechod do DHL Extraligy juniorů na výbornou, dokáže však udržet svou formu? Tým to potřebuje nejvíce, kdy potřeboval. Pozici nemá nejjednodušší, vší silou bojuje o play-off.

36 zápasů - 28 gólů + 22 asistencí

A jak produktivní Chrtek je? V pětadvaceti zápasech NOEN Extraligy staršího dorostu si připsal 23 gólů a 15 asistencí. K tomu navíc nasbíral +20 při účasti na ledové ploše. Po přestupu do juniorské soutěže zaznamenal 5 branek a 7 nahrávek. Kladná čísla v bilance +- má opět i v jedenácti odehraných duelech (+3).

Ti nejmenší fanoušci Tygrů

Jeho výkony mu přinesly i nominaci do WSM ligy. V Benátkách nad Jizerou nastoupil k pěti duelům, v nichž zůstal bez bodu a byl u jedné inkasované branky. Nepochybně můžeme říct, že jde o nejlepší sezónu jednadevadesátky, avšak bodově se dokázal prosazovat i v předchozích letech.

5 zápasů ve WSM lize - bez bodu, - 1

Během sezóny 2015/2016 v NOEN ELSD zaznamenal 27 bodů, v play-off přidal v šesti zápasech další tři body. Ve všech dosavadních základních částech měl navíc vždy kladnou účast na ledové ploše.

Ti nejmenší fanoušci Tygrů

Do konce ročníku však zbývá ještě třetina zápasů, dokáže si Ondřej Chrtek první místo produktivity liberecké mládeže udržet? A přidá ještě starty mezi dospělými? Na tuto otázku si budeme muset ještě počkat.

Jak prožil Ondřej Chrtek Vánoce můžete zjistit v následujícím videu:

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení