Akademie Bílí Tygři Liberec

Ženy znají svůj program! Co na Tygřice číhá v sezóně 2017/2018?

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Mužské i mládežnické soutěže už naplno běží a zanedlouho se do boje pustí i ženy! Jaký bude program svěřenkyň Jana Daňka a s kým se liberecké hokejistky v příští sezóně poměří? Přinášíme odpovědi!

Pauza skončila, boj začíná! Bílé Tygřice už netrpělivě vyhlíží datum svého prvního utkání ročníku 2017/2018, které se mílovými kroky blíží. Už v neděli 24. září vyrazí Tygřice do Berouna, kde v 1. kole nastoupí proti tamním Lvicím!

Kromě Berouna čekají ženský výběr konfrontace s dalšími čtyřmi týmy, konkrétně s Pardubicemi, Roudnicí nad Labem, Děčínem a Esou Praha. To znamená, že počet zúčastněných celků v 1. lize A vzrostl z pěti na šest, a Bílé Tygřice tak odehrají hned o čtyři utkání více. Hraje se systémem každý s každým čtyřikrát, dvakrát doma a dvakrát venku.

Hlavním hracím dnem zůstává sobota. Výjimkou jsou pouze úvodní dvě kola, která Bílé Tygřice odehrají netradičně v neděli 24. a ve čtvrtek 28. září. Právě v den výročí vraždy svatého Václava odehrají liberecké ženy první domácí utkání a vy můžete být u toho!

Kompletní rozpis všech zápasů naleznete zde.

V loňském ročníku obsadila dívčí družina Jana Daňka krásné třetí místo. Nezbývá než věřit, že se Tygřicím bude dařit i letos a že se v nabité konkurenci povede libereckému týmu předchozí umístění třeba i vylepšit.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení