Akademie Bílí Tygři Liberec

Zlato! Šesťáci na vánočním turnaji v Sokolově dominovali

Date of publication Author Petr Oberreiter, Kryštof Rossmann

Sokolov - Drtivou dominanci si připsali tygří šesťáci, kteří po posledním ligovém utkání v roce 2016 vyrazili na turnaj do Sokolova. Zde nasbírali během šesti utkání skóre 27:3 a neztratili jediný bod. Zaslouženě tak berou zlaté medaile!

Tři inkasované branky během šesti zápasů a naopak sedmadvacet vstřelených. To je vynikající bilance našeho celku, který na vánočním turnaji v Sokolově zářil. Tygři tak ukázali svou sílu a po právu mohou oslavovat zlaté medaile.

Účastníci turnaje

TJ Bílí Tygři Liberec
HC Sparta Praha
HC Baník Sokolov
HC Klatovy

Systém turnaje

Turnaj byl odehrán systém dvou dvacetiminutových třetin čistého času. Každá z částí se navíc počítala jako samostatné utkání, celkem tedy každý celek nastoupil k šesti třetinám.

Sestava Bílých Tygrů

Leško Robert, Stránský Štěpán - Adamec Ondřej, Dvořák Jakub, Gutsu Olexander, Hrabčák Damian, Cherevko Tichon, Jakubec Matouš, Jansa Samuel, Mitlener Ondřej, Nebuželský Adam, Oberreiter Petr, Riedel Filip, Šmíd Petr, Várady Daniel, Vološín Tadeáš.

Výsledky Bílých Tygrů

TJ Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha 3:1, 3:1
TJ Bílí Tygři Liberec - HC Baník Sokolov 9:0, 6:1
TJ Bílí Tygři Liberec - HC Klatovy 2:0, 4:0

Vítězslav Jankových hodnotí turnaj

"Byl to kvalitní turnaj a myslím si, že jsme jako tým odvedli velmi dobrou práci. Soupeře jsme přehráli, porazit se nám podařilo jak Spartu, tak Sokolov a Klatovy. Neztratili jsme ani bod, ale důležitější byla předvedená hra, která se mi líbila. Na turnaj jsme jeli s téměř třemi kompletními pětkami. Všechny herní atributy jsme zvládli dobře a pokud bychom takto hráli i v mistrovských utkáních, což se nám až tolik nedaří, byli bychom spokojeni. Dávali jsme góly, hráli jsme pěkný kombinační hokej, ale musíme výkon přenést i do ligy. Nejvíce by chtělo pokračovat ve střílení branek, během šesti dvacetiminutovek jsme vstřelili 27 gólů a pouze tři inkasovali, což je dobrý počin, v sezóně nám to naopak dělá potíže. Těžko říct, čím to je, je to komplikované. Turnaj nám každopádně sedl, dali jsme góly, a proto jsme vyhráli."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení