Akademie Bílí Tygři Liberec

Petr Jelínek osobně doručil první letošní permanentku

Date of publication Author Klub

Liberec - V červnu odstartoval prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. Letos se sice prodává pouze online, to však neznamená, že bychom si pro první permanentkáře nepřipravili žádné překvapení.

Prodej permanentek na novou sezonu začínal 1. června v 9:00. A už v 9:01 měla fanynka Karolína Paličová své místo v Home Credit Areně jisté, čímž se stala první permanentkářkou této sezony. A Bílí Tygři si pro ni proto připravili speciální překvapení.

Vzhledem k tomu, že si z pěti nabízených vizuálů zvolila první permanentkářka na svou kartu podobiznu Petra Jelínka, byl to právě kapitán Bílých Tygrů, který jí její permanentku do Turnova osobně zavezl. A bylo vidět, že tygří fanynku velmi mile překvapil.

Stejné překvapení si Bílí Tygři připravili také pro další nejrychlejší majitele permanentek. Pět prvních majitelů permanentních vstupenek od daného vizuálu se v těchto dnech může těšit na doručení své karty právě vybraným hráčem. Pouze majitelé permanentek s vizuálem Petra Kváči či Ladislava Šmída si budou muset na doručení počkat o něco déle, neboť si jejich kurýři plnili reprezentační či jiné povinnosti a k týmu se tak připojují později.

Nebyli jste mezi nejrychlejšími? Nevadí, s permanentkou Bílých Tygrů můžete získat celou řadu skvělých výhod a hlavně si pojistit své místo v týmu! Připojte se do hry!

Nákup v rámci předkupního práva

Pokud jste již měli v minulé sezoně permanentní vstupenku, můžete až do 31. července využít předkupní právo na své sedadlo a tím také uplatnit výhody v rámci svého kompenzačního balíčku (Kapitán, Asistent, Odchovanec). Návod na nákup permanentky v rámci předkupního práva naleznete ZDE.

Prodej pro nové permanentkáře

Kupujete si svou permanentku poprvé? Je to zcela jednoduché! Stačí přejít do online prodejní sítě Ticketportal ZDE a zvolit si své sedadlo stejně, jako když si kupujete jakoukoli jinou vstupenku.

Online prodej

V této sezoně si Bílí Tygři připravili novinku. Prodej permanentních vstupenek bude totiž probíhat kompletně online. Pro ročník 2021/22 si tak budou fanoušci moci pojistit místo z pohodlí svého domova, kam majitelům jejich nové permanentky zašleme. Dopravu permanentních vstupenek hradí fanouškům klub.

Distribuce permanentních vstupenek bude probíhat od poloviny června.

Předkupní právo do 31. července

Majitelé permanentek na předchozí sezonu budou moci tradičně využít předkupní právo na svá sedadla. Lhůta, kdy budou moci permanentkáři využít své předkupní právo, pak bude letos prodloužena do 31. července. K využití předkupního práva budou tradičně sloužit Číslo permanentky a Ověřovací kód, které naleznete na zadní straně své permanentní vstupenky pro rok 2020/21.

Změna kategorií

Výraznou změnou bude také úprava kategorií sedadel v Home Credit Areně. Z původních tří kategorií se nově stanou pouze dvě, čímž dojde k výraznému zjednodušení celého systému. Nový plán arény bude tedy následující:

mapa sektory

Zvýšená porce zápasů!

Součástí permanentní vstupenky tradičně vstup na všechny domácí zápasy základní části extraligy. A fanoušci se tak mohou těšit na zvýšenou porci těchto duelů, Tygry totiž díky postupu Kladna čeká o dva domácí duely v Home Credit Areně více!

Pro všechny fanoušky, kteří si v rámci kompenzací za minulý ročník zvolili variantu Kapitán či Asistent, navíc platí nezměněná cena jejich permanentky. To platí také v případě, že se jim změnila kategorie sedadla - nadále jim bude garantována loňská cena jejich místa.

ceník kapitáni

Ti, kteří si zvolili kompenzaci Odchovanec, budou moci rovněž využít zvýhodněnou cenu vstupného oproti novým permanentkářům.

ceník odchovanci

K dispozici budou také sedadla pro zcela nové permanentkáře, kteří si po dobu předkupního práva budou moci vybrat z dosud neobsazených sedadel. Celkem tedy budou permanentní vstupenky prodávány ve třech cenových hladinách.

ceník nový permicář

Dárky k permanentce

K permanentní vstupence tradičně patří celá řada výhod a dárků, a nejinak tomu bude také v následující sezoně. Všichni permanentkáři se mohou těšit na věcný dárek z limitované edice, který ponese vizuál nového ročníku. Půjde o produkty, které nebude možné získat v tygřím fanshopu či e-shopu, není tedy jiný způsob, jak je získat, než s nákupem permanentky!

Těšit se mohou také na slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, slevu 30 % na zboží adidas v prodejnách Lion Sport, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA. Tradičně nejvýraznější výhodou pak zůstává předkupní právo na play-off a také na nadcházející sezonu. Chybět nebude ani možnost uvolnit své sedadlo v případě neúčasti na zápase zpět do prodeje a sbírat věrnostní body, za něž můžete získat tygří odměny!

V průběhu sezony se navíc můžete těšit také na řadu časově omezených nabídek od partnerů klubu. Permanentka Bílých Tygrů se tedy vyplatí!

Zajistěte si svou permanentku na novou sezonu a buďte součástí týmu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Tygři U15 porazili Energii i podruhé a zahrají si semifinále!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení