Akademie Bílí Tygři Liberec

Tygři vyráží do Krušných hor! Vyzrají před repre pauzou na Litvínov?

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Svěřenci Patrika Augusty měli v pátek volno, a tak měli v přípravě na nedělní kolo čas navíc. V dalším důležitém utkání vyzvou Tygři od 15:30 Litvínov, na který mají momentálně náskok pouhého bodu!

Bílí Tygři Liberec versus HC Verva Litvínov

Odlišné směry

Litvínovu se poslední dobou moc nedaří. První utkání pod vedením trenéra Vladimíra Růžičky sice Verva ovládla 5:0, od té doby ovšem vyhrála už jen dvakrát a naopak pětkrát odešla ze zápasu poražená. Momentálně tak chemici disponují posledním postupovým místem a tříbodovým náskokem na třinácté Karlovy Vary.

Tygři se v posledním kolech naopak drápou tabulkou směrem nahoru, k čemuž jim pomohly především poslední dvě těžce vydřené výhry. Nejdříve Liberec dotáhl dvougólové manko proti Vítkovicím, načež dokonal obrat v prodloužení. V posledním střetnutí poté svěřenci Patrika Augusty přetlačili ve vyhroceném duelu hradecký Mounfield a posunuli se na desáté místo.

Jan Ordoš po obratu proti Hradci Králové

„Myslím, že jsme hráli dobře celý zápas. První dvě třetiny nám to tam bohužel nepadalo. Šli jsme si ale za tím celé utkání a naštěstí ho otočili. Podle mě jsme vyhráli zaslouženě.“


Poslední střet před oddychem

Obě mužstva budou mít v nedělním střetnutí motivace více než dost. V nahuštěném středu tabulky se totiž počítá každý bod a byť se Liberec i Litvínov nachází v dolní polovině tabulky, jejich ztráta na tu horní není velká! Týmy se navíc budou chtít pozitivně naladit na reprezentační přestávku, která bude posledním větším odpočinkem před porcí patnácti zápasů v prosinci a lednu.

Vyzrají Tygři na Litvínov a odskočí svému soupeři v tabulce, nebo budou úspěšnější domácí a dostanou se před Liberec? Další důležité střetnutí vypukne v neděli od 15:30!

Poslední vzájemný zápas

Liberec vs. Litvínov 3:0
Branky a nahrávky: 7. Ordoš (P. Jelínek, Filippi), 10. Melancon (Klepiš), 40. P. Jelínek (J. Vlach).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Finálový turnaj VTM přinesl i bohatou tygří účast

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení