Akademie Bílí Tygři Liberec

Na Štěpána čeká Tygry třaskavé derby! Liberec míří do Mladé Boleslavi

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Ani letos extraliga nevynechá tradiční kolo na 2. svátek vánoční a Tygry v něm navíc čeká velmi důležité a vyhrocené utkání. Svěřenci Patrika Augusty se totiž představí v Mladé Boleslavi, kde se proti rivalovi pokusí natáhnout sérii výher. Derby začne ve městě automobilů v 16:00!

Bílí Tygři Liberec versus BK Mladá Boleslav

Zmenšení rozdílu

Mladá Boleslav zažila velmi povedený vstup do sezóny, na začátku listopadu ovšem přišla menší krize a Bruslaři jsou od té doby jako na houpačce. V posledním utkání před Vánoci navíc Středočeši urvali pouze bod v Plzni a byť momentálně drží pátou pozici, jejich náskok na nižší patra tabulky je minimální.

Mimo jiné se Boleslavi bodově přiblížili i Tygři, kteří po návratu z reprezentační přestávky vyhráli dva zápasy po sobě a momentálně jejich forma činí čtyři triumfy z posledních pěti duelů. Naposledy si svěřenci Patrika Augusty poradili s Kladnem, které porazili těsně 3:2. Díky této výhře se posunuli na deváté místo a na svého nedělního soupeře ztrácí pouhých šest bodů!

Derby!

Ve vyrovnaném středu tabulky je nyní každé utkání velmi důležité a následující derby nebude výjimkou. V případě výhry by Tygři mohli stáhnout ztrátu na páté místo na pouhé tři body! Tomu bude chtít Mladá Boleslav určitě zabránit, a tak nás jistě čeká velmi vyhrocený střet dvou rivalů.

Oba letošní duely navíc ovládli Bruslaři, takže Severočeši budou mít motivaci o to vyšší. Uspěje Liberec na ledě Mladé Boleslavi a zaznamená třetí výhru v řadě? To se dozvíme od nedělních 16:00!

Poslední vzájemný zápas

Liberec vs. Mladá Boleslav 2:3pp
Branky a nahrávky: 2. J. Vlach (P. Jelínek), 53. Birner – 3. Kotala (Claireaux), 26. Adam Raška I (Bičevskis), 65. P. Kousal (Najman).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Tygři U15 porazili Energii i podruhé a zahrají si semifinále!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení