Akademie Bílí Tygři Liberec

Desítka x2: Znají mladé pušky mistrovský tým?

Date of publication Author Klub

Liberec - Během čtvrtečního zápasu s Plzní jsme viděli zatím nejdelší souboj v nové vědomostní hře Desítka x2. Stejnou otázku jsme postavili také před mladíky z kabiny A-týmu. Jak si Jan Šír a Jakub Rychlovský vedli?

Vědomostní soutěž Desítka x2 je novou součástí přestávkového programu na domácích zápasech Bílých Tygrů. Soutěžící v ní mají za úkol předvést své vědomosti o organizaci, kterou podporují. Jejich cílem je správně určit odpověď, která se skrývá v jednom ze zakrytých polí. Pokud nechybuje, pokračuje druhý fanoušek, a to až do chvíle, kdy jeden z nich selže nebo dokud nejsou všechna pole odkryta. Vítězem se stává ten, kdo během hry nechyboval.

Během čtvrtečního zápasu museli účastníci soutěže určit, zda daný hráč byl či nebyl součástí mistrovského kádru Bílých Tygrů v sezoně 2015/16. A nutno dodat, že šlo zatím o nejdelší souboj! Jeden z fanoušků si nakonec vylámal zuby až na obránci Petru Kolmannovi, který strávil zmíněný ročník v Českých Budějovicích, z výhry se tak radoval jeho soupeř.

Stejnou otázku jsme položili také mladým puškám Janu Šírovi a Jakubu Rychlovskému. Ti si sice prošli mládežnickými kategoriemi Tygrů, v době mistrovského titulu však ještě věkově patřili do dorostu (Jan Šír je ročníkem narození 2000, Jakub Rychlovský pak 2001). Znají tedy kádr, který si dokráčel pro zatím jediný Masarykův pohár v historii klubu? Podívejte se sami!

A pokud se na vás usměje štěstí, třeba si na dalším utkání vyzkoušíte přestávkovou soutěž Desítka x2 na vlastní kůži. Držíme vám palce!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení