Akademie Bílí Tygři Liberec

Blíží se další Development days. Zbývají poslední volná místa!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na začátku nového kalendářního měsíce se pod Ještědem uskuteční další z pravidelných Development days. Na své si znovu přijdou hráči i brankáři kategorií U11-U14.

Development days jsou forma jednodenních kempů za účelem zlepšování dovedností na ledě a na suchu. Vypsaná jsou vždy konkrétní zaměření programu na ledě i mimo led. Pokud chcete zlepšit své dovednosti přímo v konkrétním tématu, zažít den jako profík nebo mít jen hokejový den navíc, jsou Development days správná volba.

Na pondělí 5. a úterý 6. prosince si Bílí Tygři znovu připravili zajímavý program pro hráče i gólmany. Zatímco hráči budou mít svůj program zaměřený za zlepšování herního myšlení, brankáři budou s našimi trenéry pracovat na reakcích a rozhodování. Rozpis aktuálních Development days pro jednotlivé kategorie najdete zde.

Pokud máte o účast na Development days zájem, neváhejte! Na oba dny už zbývají pro hráče i brankáře jen poslední volná místa. Členové tygří akademie se mohou rezervovat v systému KIS, hráči dalších klubů přes email akademie@hcbilitygri.cz. Těšíme se na vás!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení