Akademie Bílí Tygři Liberec

#PLAYOFFDOMA? Velká výzva, hlásí marketingový manažer Dominik Jakubec

Date of publication Author Klub

Liberec - Zatímco běžně je Home Credit Arena v průběhu play-off vyprodána, letos bude minimálně na úvod vyřazovacích bojů z důvodu koronavirové pandemie zet prázdnotou. Před marketingovým týmem Bílých Tygrů tak stojí velký úkol. “Chceme plnohodnotný hokejový zážitek doručit až domů,” hlásí marketingový manažer Dominik Jakubec.

Má to být svátek hokeje. Období, kdy v aréně panuje “Bílé peklo”, které pomáhá Tygrům na cestě vyřazovacími boji. Letos se ale naši hráči nebudou na vyprodané ochozy moci spolehnout. Veškeré sportovní akce se musejí uskutečnit bez účasti fanoušků v hledišti, hokejové play-off nevyjímaje. Mohlo by se tedy zdát, že z marketingového hlediska nebude období závěru sezony tolik aktivní.

Opak je ale pravdou. “Celá tato smutná situace pro nás znamená velikou výzvu. Uvědomujeme si, že nás fanoušci i nadále podporují od televizních obrazovek či monitorů. Jsme jim za to velmi vděční. Rozhodli jsme se proto, že když nemohou oni k nám, doručíme jim play-off zážitek až k nim domů,” vysvětluje marketingový manažer Dominik Jakubec zrod kampaně #PLAYOFFDOMA.

I proto se Tygři rozhodli prodávat “vstupenky” ve formě domácích play-off balíčků spolu s přístupem k unikátnímu obsahu. Fanoušci nepřijdou ani o tradiční venkovní kampaň, která zbarví billboardové či plakátové plochy v Liberci a okolí do tyrkysové barvy. “Přestože nemůžeme pozvat fanoušky do arény, chceme, aby celé město žilo hokejem,” hlásí Jakubec.

Hokejka z ledu až k vám

Právě ticketing, tedy prodej vstupenek, může být nejpřekvapivějším krokem. “Věříme, že našim fanouškům máme co nabídnout. Proto jsme spojili to nejlepší do speciálních play-off balíčků, které si mohou naši příznivci objednat na stránkách našeho ticketingového partnera Ticketportal. Doufáme, že budeme moci také letos hlásit, že máme na play-off vyprodáno,” usmívá se marketingový manažer.

Vůbec největším lákadlem může být speciální balíček, který obsahuje hranou hokejku vybraného hráče. “Těchto cenných památek na play-off bylo v první den prodeje k dispozici deset. A hned osm z nich našlo majitele během několika hodin. Do rukou nových vlastníků budou doručeny po skončení předkola či čtvrtfinále. Záležet bude na tom, v kterém z kol Tygři odstartují svou cestu,” vysvětluje Jakubec.

Zajímavou volbou jsou ale také další balíčky, které obsahují základní sadu pro každého správného fanouška. Najdete v nich triko, šálu či kelímek z kolekce #PLAYOFFDOMA, dále také autovlajku či voucher na pizzu z restaurace Stadion. Společně s A-týmem si budou moci příznivci skládat jednotlivé kroky na cestě vyřazovacími boji na speciální magnetické skládačce a výhru oslavit tygřími konfetami. Samozřejmostí je také přístup k prémiovému online obsahu.

“Základní balíček nabízí toto vše za cenu 1 000 Kč, což je výrazně méně, než kolik by fanoušek utratil v tygřím fanshopu za jednotlivé předměty. V případě volby Balíčku s autogramy pak zajistíme na play-off triko také podpisy kompletního A-týmu, což je v tomto ročníku bohužel vzhledem k protikoronavirovým opatřením jedna z mála šancí, jak autogramy získat,” říká Dominik Jakubec.

balíček s podpisy

Unikátní online studio

Jedním z vrcholů kampaně #PLAYOFFDOMA bude virtuální studio, z nějž klub nabídne svým věrným příznivcům unikátní obsah: “V průběhu vyřazovacích bojů je už v podstatě každý zápas vysílán televizními stanicemi. Naším cílem tedy není fanouškům nabídnout samotné utkání, ale nadstavbu v podobě pohledu do zákulisí.”

Na co se tedy konkrétně můžete těšit? “Společně se studiem FULLART jsme vytvořili profesionální virtuální studio, z nějž bude vysílání probíhat. Před sérií představíme fanouškům soupeře, po každém domácím zápase vás necháme nahlédnout do zákulisí včetně záběrů z kabiny před zápasem či během přestávek. Po venkovních zápasech vám nabídneme unikátní zákulisí hokejového tripu. To vše s hosty, mezi něž budou patřit aktéři utkání nebo klubové legendy,” představuje marketingový manažer.

V průběhu vysílání budou moci diváci položit hostům dotazy nebo se zúčastnit soutěží. A co by to bylo za studio, kdyby v něm chyběl odborník. A právě zde sáhli Tygři po jasné volbě. “Minimálně do úvodních zápasů play-off nebude moci zasáhnout útočník Tomáš Filippi. Mnohem raději bychom ho sice viděli na ledě, vzhledem ke zranění se však stane naším expertem. Na novou nezvyklou roli se velmi těší a jsme si jistí, že se nenechá svázat nervozitou,” usmívá se Jakubec.

Přístup ke sledování prémiového studia je součástí všech fanouškovských play-off balíčků. Získat jej můžete také samostatně jako Online balíček, a to za 300 Kč na celou dobu vyřazovacích bojů. Vysílat budeme na speciální platformě, na kterou obdrží majitelé balíčků přístup před startem play-off spolu s instrukcemi, jak se přihlásit. “Vydáváme se do pro nás dosud neprobádaných vod pay-per-view vysílání. Věříme, že tato novinka fanoušky zaujme a že díky ní dostanou unikátní možnost nahlédnout až pod pokličku,” dodává Jakubec.

virtuální studio

Pravé hokejové občerstvení

Součástí hokejového zážitku bývá také tradiční občerstvení. A také v tomto ohledu jsme si pro fanoušky připravili před play-off novinku. Přestože stánky v ochozu Home Credit Areny zůstanou během března i dubna zavřené, využít můžete rozvoz z restaurace Stadion, jejíž provozovatel zajišťuje v aréně kompletní cateringové služby.

“V průběhu play-off nabídneme ve spolupráci s restaurací Stadion speciální hokejové menu. Chybět v něm nebude tradiční kombinace klobásy s pivem, těšit se ale můžete i na speciální tygří pizzy. Podařilo se nám tak spojit tradiční italskou recepturu s vychytanou hokejovou chutí,” popisuje marketingový manažer. “Rozvoz až k fanouškům domů zajistíme ve spolupráci s dobře známou společností Dámejídlo,” dodává.

Ochutnat pravou tygří pizzu budou mít možnost majitelé balíčků, neboť jejich součástí je voucher na pizzu zdarma. Prohlédnout si aktuální hokejovou nabídku restaurace Stadion můžete ZDE.

“Víme, že si toto play-off neužijeme společně v Home Credit Areně. O to více věříme, že se nám podaří atmosféru vyřazovacích bojů naservírovat fanouškům až domů. Bude to zkrátka #PLAYOFFDOMA. A především doufáme, že bude trvat co nejdéle, ideálně až do konce dubna,” uzavírá Dominik Jakubec.

vyberte pizzu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení