Akademie Bílí Tygři Liberec

Půjde o rekordní výhru. Najde Zlatá Tygří Trefa dalšího vítěze?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Odcházet z hokeje bohatší o několik tisíc korun? I to je na zápasech Bílých Tygrů možné! Také během nedělního utkání s Litvínovem se můžete těšit na novou soutěž Zlatá Tygří Trefa, která vás bude provázet celou sezonu.

Během přestávky po první třetině vystřelíme z ledové plochy mezi diváky trojici tygřích dárků, z nichž jeden bude výrazně odlišen od ostatních zlatým obalem. Ten, kdo zlatý dárek chytí, se kvalifikuje do Zlaté Tygří Trefy! Vybraný soutěžící se následně musí do konce druhé třetiny dostavit na infopult a o druhé přestávce dostane šanci ukázat své hokejové dovednosti.

Za úkol bude mít trefit z poloviny hřiště otvor v brance zakryté soutěžní deskou. Celkem dostane dva pokusy, které rozhodnou, zda si z utkání odnese pořádný obnos. A jaká bude vlastně výhra? To určí sami diváci! Odměna se totiž v každém utkání navýší o návštěvnost tohoto zápasu.

Vzhledem k tomu, že na posledních dvou utkáních soutěžící minuli, zůstává 10 964 Kč, o které se naposledy hrálo, v banku. V neděli se k nim přičte návštěva, která dorazí na duel s Litvínovem, už v tuto chvíli je tak jasné, že půjde o nejvyšší jackpot, který bylo dosud možné vyhrát! Zatím jediným výhercem se stal soutěžící Pepa v zápase s Třincem, když si odnesl domů 11 391 Kč.

Stačil mu k tomu první ze dvou pokusů, kterým okamžitě zamířil přesně do malého otvoru v brance. Už v neděli to však můžete být klidně vy, kdo jeho výhru překoná! Přijďte na zápas s Litvínovem a vyzkoušejte si Zlatou Tygří Trefu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Vzácná návštěva! Do Liberce zavítal Kevin McLaughlin z vedení USA Hockey

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Reprezentační srazy byly plné mladých Tygrů!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení