Akademie Bílí Tygři Liberec

Druháci vyzvali Varnsdorf a Turnov

Date of publication Author Redakce

Liberec - Druhá třída má za sebou bohatý hokejový víkend. V sobotu na domácím ledě vyzvala Varnsdorf, v neděli pak vyrazila do Turnova. A v obou případech se předvedla v tom nejlepším světle.

Už sobotní souboj ve Svijanské aréně nabídl velmi zajímavou podívanou. Před vynikající kulisou vytvořenou rodiči hráčů byl k vidění krásný hokej se vším všudy. Padala spousta branek, činili se však také brankáři, kteří předvedli nejeden vynikající zásah. A děti se na ledě parádně bavily!

To samé platí také o nedělním klání v Turnově, kde se představila druhá skupina Tygřat. Do zápasu šli Tygříci s nasazením a velkou chutí, což bylo na jejich výkonu znát. Předváděli spoustu parádních individuálních akcí, zároveň však bojovali jeden za druhého jako tým. To vše v skvělé atmosféře, kterou společně připravili domácí i liberečtí příznivci.

Daniel Stehno o víkendových zápasech:

"Musím kluky za předvedený výkon pochválit. Jak doma proti Varnsdorfu, tak v Turnově bylo znát, že mají pravé tygří srdce. V neděli se navíc vynikajícím výkonem prezentoval náš brankář Antonín Novotný, který nás mnohokrát podržel. Všem Tygřatům děkuji, stejně jako jejich rodičům, kteří nám vytvořili vynikající atmosféru."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení