Akademie Bílí Tygři Liberec

Vyrazte v neděli S rodinou do Vesce

Date of publication Author Redakce

Liberec - Stále nemáte plán na neděli 20. května? Vyrazte spolu s celou rodinou do Sportovního areálu Vesec. Můžete se zde těšit na program nejen pro nejmenší, ale také pro dospělé. Podílet se na něm budou i Bílí Tygři Liberec.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit. Děti si například mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Patrman. Vyzkoušet si budete moci jízdu na koních a v případě příznivého počasí i let vrtulníkem NISAair.

Kromě toho se můžete těšit také na vystoupení taneční skupiny Takt Liberec. Své schopnosti předvedou členové celého Integrovaného záchranného systému, uvidíte tak ukázky použití psa ve službách policejních služeb nebo zadržování pachatele, hasiči zase názorně předvedou zásah u hořícího auta nebo vyprošťování zraněných z vozidla.

Na programu se však budou podílet také Bílí Tygři. Přijďte si vyzkoušet, jaké to je být hokejistou, a zastřílet si na hokejovou branku. U tygřího stánku si také budete moci zahrát stolní tenis, stiga hokej nebo fotbálek. Chybět nebudou ani soutěže pro nejmenší.

Akce S rodinou do Vesce je pořádána pod záštitou náměstka hejtmana Libereckého kraje MUDr. Přemysla Sobotky. K dopravě do Sportovního areálu Vesec můžete využít speciální linku MHD č. 111, která návštěvníky přiveze přímo z terminálu hromadné dopravy Fügnerova.

Neváhejte a vyrazte v neděli S rodinou do Vesce! Program začíná v 10 hodin, vstup je pro všechny zdarma. Více informací o akci naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení