Akademie Bílí Tygři Liberec

České kluby bude v CHL zastupovat Petr Syrovátko mladší

Date of publication Author Klub

Na šesté valné hromadě Champions Hockey League, která se konala v Praze, se rozhodlo o tom, že novým členem představenstva soutěže je Petr Syrovátko mladší. Nově tak bude zastupovat české kluby v rámci CHL, kde ve funkci nahradí Petra Břízu. Ten v této roli působil od sezony 2014/15, kdy Liga mistrů vznikla.

Syrovátka mladšího zvolilo 33 akcionářů CHL, kteří se sešli na valném shromáždění. Viceprezident Bílých Tygrů tak převezme odpovědnost za české kluby minimálně na další dva roky, kdy se budou konat další volby představenstva. "Je pro mě velká čest být členem představenstva a zastupovat zakládající české kluby. Předně bych chtěl ostatním členům poděkovat za velkou důvěru," vzkázal Syrovátko mladší.

Ve své nové funkci jej nečeká nic snadného. Liga mistrů se neustále rozvíjí, a na všechny jsou tak kladeny stále vyšší nároky, což si Syrovátko mladší plně uvědomuje. "Pro evropské kluby je CHL prestižní soutěž. Do mě, jako do nejnovějšího člena, jsou vkládána velká očekávání, která musím naplnit."

Petr Bříza, jenž na začátku května prodal sto procent akcií pražské Sparty investiční skupině Kaprain, působil v představenstvu od vzniku soutěže. Podruhé byl zvolen v květnu 2018, kdy měl mandát platný na tři roky. Po zbylé dvě sezony tak jeho úlohu převezme právě Syrovátko mladší.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení