Akademie Bílí Tygři Liberec

Fotbalová exhibice v Pěnčíně již tuto sobotu!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Bílí Tygři letos kopačky neobuli pouze na tradiční fotbalové exhibici v Rozstání. Už tuto sobotu 15. června zavítají do Pěnčína nedaleko Turnova, kde změří síly s místním Sokolem!

Fotbalový klub TJ SOKOL Pěnčín slaví 100 let od svého založení. A v rámci oslav vyzve skutečně prestižní soupeře - hokejisty Bílých Tygrů Liberec! Na sobotu 15. června se tak chystá další z netradičních soubojů mezi zástupci dvou zcela odlišných sportů.

Program odstartuje na hřišti v Pěnčíně v 14 hodin. Na úvod je připraven předzápas turnovských fotbalových a hokejových žáků, následovat pak bude hlavní program v podobě samotné exhibice mezi Sokolem a Bílými Tygry. Po skončení utkání bude samozřejmě následovat také autogramiáda týmu, fanoušci si tak budou moci přijít pro podpis či společnou fotografii s Tygry. Na sportovní dění pak ve večerních hodinách naváže kulturní program.

Do Pěnčína nezavítají Bílí Tygři poprvé. Nastoupili zde již například v roce 2015 a tehdejší vzájemné měření sil nabídlo skutečně dechberoucí podívanou. Tygři se tehdy ujali vedení a ve druhé půli za stavu 2:1 kopal Michal Bulíř penaltu, kterou ovšem neproměnil. A přišel trest v podobě vyrovnání. Exhibici tak rozhodoval penaltový rozstřel, který nakonec zvládli lépe hokejisté.

Sokol Pěnčín se letos pokusí o odvetu. Jak si proti Bílým Tygrům povede? Vyrazte v sobotu 15. června do Pěnčína nedaleko Turnova a užijte si spolu s Tygry parádní fotbalové odpoledne! Těšíme se na vás!

Pěnčín fotbal leták

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení