Akademie Bílí Tygři Liberec

Na reprezentačním kempu U16 se objeví hned tři Tygři!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Do akce již brzy půjde i nejmladší mládežnická reprezentace, kterou čeká kemp v Břeclavi. Pozvánku dostali mimo jiné i tři zástupci tygří smečky.

Českou U16 čeká již druhá akce před nadcházející sezónou. V červnu měla na programu dva kempy, na kterých se představilo přes padesát hráčů. Z těch bylo poté vybráno pětadvacet borců, kteří byli povoláni na tréninkové soustředění do Břeclavi. To se na jihu Moravy bude konat od 27. července do 1. srpna.

Mezi nominovanými najdeme i trojici Tygrů, konkrétně Tadeáše Tůmu, Jakuba Hujera a Tomáše Trundu, kteří se minulý ročník podíleli na zisku mistrovského titulu naší šestnáctky.

Z pozvaných hráčů posléze trenéři vyberou konečnou soupisku na dva srpnové duely proti reprezentaci Finska. Mimochodem, i v realizačním týmu najdeme tygří stopy. Funkci hlavního trenéra plní Petr Haken, jenž dříve působil pod Ještědem. Jeho asistentem je poté Richard Lobo, který je současným koučem liberecké U17.

Nominace reprezentace U16 na tréninkový kemp

Brankáři:
Jan Lokajíček (Plzeň), Vojtěch Jaňour (Rytíři Kladno), Michael Schnattinger (Kometa Brno).
Obránci:
Tadeáš Tůma (Liberec), Tomáš Cibulka (České Budějovice), Jan Hodinář (Plzeň), Aleš Čech (Slavia Praha), Marek Alscher (Rytíři Kladno), František Němec, Matěj Prčík (oba Kometa Brno), Tomáš Hamara (Tappara Tampere, Finsko), David Hejduk (Colorado Thunderbirds, T1EBHL), Antonín Kareš (Šumperk).
Útočníci:
Jakub Hujer, Tomáš Trunda (oba Liberec), Dominik Rymon, Robin Sapoušek, Samuel Šmajda (všichni Karlovy Vary), Jakub Šiler (Plzeň), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Adam Bareš, Ondřej Hrabík, Matyáš Šapovaliv (všichni Rytíři Kladno), Roman Otava (Kometa Brno), Matěj Přibyl (Vítkovice), Marek Hejduk (Colorado Thunderbirds, T1EBHL), Jonáš Jungwirth (Jihlava), František Formánek (Pardubice).

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Parádní vstup do série! Deváťáci nasázeli domácímu Dynamu šest gólů

Juniorce rozhodující duel v Brně utekl, v play-off končí ve čtvrtfinále

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení