Akademie Bílí Tygři Liberec

Novinka pro fanoušky: S permanentkou na hokej městskou hromadnou dopravou zdarma!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílí Tygři si v nové sezoně pro své fanoušky připravili důležitou novinku. Díky spolupráci s Dopravním podnikem měst Liberce a Jablonce mohou majitelé permanentních vstupenek využít k dopravě do Home Credit Areny před a po utkání městskou hromadnou dopravu zdarma!

Tato novinka by měla majitelům permanentních a klubových karet zjednodušit cestu na utkání. Městská hromadná doprava totiž patří k nejpohodlnějším způsobům, jak na zápasy Bílých Tygrů zavítat. Přímo k Home Credit Areně jezdí linka č. 17, fanoušci pak dále mohou využít zastávku autobusu Čechova (linky č. 13, 20, 24 či 26) nebo zastávku tramvaje Staré Pekárny (linky č. 2 a 3), z nichž lze během pár minut do arény pohodlně dojít.

"Naším cílem je vytvořit alternativní volbu pro fanoušky z Liberce, kteří k cestě na zápasy Bílých Tygrů využívají automobilovou dopravu," vysvětluje marketingový manažer Dominik Jakubec. "Při mnoha zápasech je kapacita centrálního parkoviště Home Credit Areny zcela naplněna. V takovém případě se pak výjezd z parkoviště může protáhnout. Cesta na hokej a především z hokeje městskou hromadnou dopravou může v konečném důsledku být rychlejší variantou - a pro majitele permanentek je nyní navíc zdarma," dodává.

Podmínky využití přepravy zdarma

Doprava zdarma bude fanouškům zajištěna v den konání utkání dvě hodiny před začátkem utkání a dále pak také dvě hodiny po jeho skončení. Při případné kontrole jízdních dokladů je fanoušek povinen fyzicky předložit svou permanentní či klubovou kartu, díky níž mu bude doprava zdarma umožněna.

Městskou hromadnou dopravu mohou fanoušci využít na všech libereckých městských linkách v den veškerých domácích utkání Tipsport extraligy ledního hokeje v základní části či v play-off, stejně tak bude možné tuto výhodu čerpat při domácích zápasech v Champions Hockey League.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení