Akademie Bílí Tygři Liberec

Speciální limitovaná edice triček pro permanentkáře!

Date of publication Author Klub

Liberec - Na našem e-shopu si může vybrat skutečně každý fanoušek! Naprostou novinku pak máme pro majitele permanentních vstupenek. Vytvořte si sami svoje triko ze speciální limitované edice!

Speciální tričko z příjemného sportovního materiálu si může upravit každý dle sebe. V nově připraveném konfigurátoru si můžete sami na záda a hruď doplnit vlastní číslo, stejně jako vlastní jméno. Vše je naprosto jednoduché a v reálném čase můžete sledovat, jak bude pro vás připravený dres z limitované edice vypadat.

K dostání jsou varianty pánské, dámské i dětské. Vybrat si tak může naprosto každý. A jak na to? Stačí navštívit speciální stránku a zadat zde kód své permanentní vstupenky. Jedenáctimístný kód je umístěn na zadní straně permanentní vstupenky, přímo pod čárovým kódem. Zadávejte jej bez hvězdiček, do nichž je kód uzavřen.

permanentka kód

Namísto kódu můžete do daného pole využít také e-mailovou adresu, kterou jste uvedli při nákupu permanentní vstupenky. V případě, že se vám nedaří konfigurátor odemknout, kontaktujte adresu fanshop@hcbilitygri.cz a problémy vám pomůžeme vyřešit.

Cena tohoto trika z limitované edice s vlastním číslem i jménem je 330 Kč. Buďte pravým Bílým Tygrem a zajistěte si své vlastní unikátní triko, případně jedno z nich objednejte svým nejbližším pod stromeček. Očekávaná doba dodání je zhruba 10 pracovních dní.

Nakupovat limitovanou edici

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení