Akademie Bílí Tygři Liberec

Dominik Hrachovina v esportu na Dzouviho nestačil. Aspoň jsem vyhrál bitky, směje se

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - I mezi samotnými hokejisty se najdou jedinci, kteří mají k esportu velmi blízko. Jedním z nich je i brankář Dominik Hrachovina, který se rozhodl vyzvat na duel ve hře NHL 20 Dzouviho, tygřího reprezentanta v Esport hokejové lize.

Začátek utkání domluvili oba borci na středeční podvečer. I přes veškerou snahu ale Dominik Hrachovina na Dzouviho nestačil. Zápas nakonec dopadl poměrem 1:9 z Hráškova pohledu. „Bylo to zajímavý, puku jsem si ovšem moc neužil. Byla to hra jak kočka s myší. Já vyhrál alespoň v bitkách,“ ohodnotil utkání.

Dominik Hrachovina sice padl velkým rozdílem, nutno však podotknout, že měl proti sobě jednoho z nejlepších hráčů NHL 20 v České republice. „Rozdíl byl úplně ve všem,“ smál se liberecký brankář a poté dodal, „Dzouvi umí hlavně skvěle bránit, já se k němu pořádně ani nedostal.“

Rozdíl v tréninku byl znát, dvojnásobný mistr finské ligy přeci jen tráví většinu času přípravou na reálný hokej. Zároveň přiznal, že Dzouvi byl zatím jeho nejtěžší protivník: „Tohle byl úplně jiný level. Já to NHL až tolik nehraju, občas si dám, když není co dělat, ale tady jsem neměl šanci.“

Vzápětí ale přispěchal s taktikou pro další případnou konfrontaci. „Asi to zabetonovat a spoléhat na brejky. Gólman by navíc musel mít den. Jenže je to těžký, když v tom má někdo takové dovednosti,“ svěřil se Dominik Hrachovina.

Podobné virtuální zápasy jsou pro hráče, obzvlášť v období letní přestávky, vítaným zpestřením. Není vyloučeno, že se Dzouvi brzy dočká z řad Tygrů dalšího vyzyvatele!

Pokud jste duel Dzouviho s Hráškem zmeškali, můžete si ho v klidu vychutnat v následujícím záznamu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Sedmáci získali bronz na kvalitně obsazeném turnaji v Brně

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení