Akademie Bílí Tygři Liberec

Junioři nastoupili do dvoutýdenní karantény

Date of publication Author Klub

Liberec - Současná situace ohledně koronaviru bohužel zasáhla i organizaci Bílých Tygrů. Onemocnění COVID-19 se rozšířilo na reprezentačním srazu kategorie U17 v Plzni, kde měli i Tygři své zastoupení. Jeden z hráčů našeho celku byl pozitivně testován na COVID-19 a byl okamžitě krajskou hygienickou stanicí izolován. Zbytek týmu U20 je preventivně testován a musí podstoupit nařízenou dvoutýdenní karanténu.

Pandemie koronaviru předčasně ukončila uplynulou hokejovou sezonu, bohužel však výraznou měrou zasahuje i do příprav na nový ročník. Po odložení několika zahajovacích utkání v rámci Generali Česká Cupu z důvodu karantény tří extraligových týmů se koronavirus rozšířil i v mládežnických reprezentacích, které absolvovaly své kempy.

Na nemoc COVID-19 byl po návratu z reprezentačního kempu pozitivně testován také jeden z juniorů Bílých Tygrů. Do karantény byl tak Krajskou hygienickou stanicí Liberec preventivně poslán kompletní juniorský tým. V těchto dnech probíhá testování kádru U20, který bude čtrnáct dní bez společné přípravy. Tréninkové prostory Svijanské areny, kde má mimo jiné "dvacítka" své zázemí, už prošly povinnou dezinfekcí.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení