Akademie Bílí Tygři Liberec

Adam Jandejsek hodnotí sezónu třeťáků a čtvrťáků: Hráči měli ze sportu radost

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Vydařený rok za sebou mají také naši třeťáci a čtvrťáci. Sezónu zahájili společným soustředěním, a pak najeli na zábavný program plný rozmanitých tréninků, zápasů a turnajů.

3. třída: "Dostali jsme se na správnou cestu"

Hodnocení Adama Jandejska: "Sezóna odstartovala na přelomu května a června, střídali jsme tréninky na suchu a na ledě. Na konci srpna vyrazili třeťáci společně se čtvrťáky na soustředění do Benátek nad Jizerou, což se povedlo, a dokázali jsme obě třídy mezi sebou více propojit. Od září se nám ustálil tréninkový program, scházeli jsme se pětkrát týdně na ledě a třikrát na suchu.

Začátek sezóny byl velmi náročný, první tři měsíce jsme dělali minimální pokroky. Pak jsme se ale dostali na správnou cestu. Kromě úvodu sezóny, kterým jsme si museli projít, hodnotím za celý realizační tým letošek kladně. Z hráčů byla cítit chuť se posouvat, a prohlubovala se láska nejen k hokeji, ale i ke sportu a pohybu celkově."

4. třída: "Kluci náročný program skvěle zvládli"

Hodnocení Adama Jandejska: "Také čtvrťáci začali na přelomu května a června. Kromě základních tréninků na suchu a na ledě jsme hráčům přes letní prázdniny nabídli ještě dobrovolné tréninky na ledě navíc. Po společném soustředění v Benátkách nad Jizerou jsme najeli do režimu pěti tréninků týdně na ledě i tří na suchu, přičemž jeden suchý trénink byl judo nebo gymnastika.

Za rok jsme absolvovali přes 300 tréninků a více než 70 zápasů. Kluci náročný program zvládli skvěle, stále se chtěli zlepšovat, a bylo vidět, že z pohybu mají radost. Za realizační tým sezónu rozhodně označuji za úspěšnou."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Také v květnu se můžete těšit na bohatý development program!

Šejc, Kučera, Tureček, Sanejstr i trenér Fiala. Český výběr U15 míří na turnaj do Salzburgu

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení