Akademie Bílí Tygři Liberec

Adam Musil o nepovedené třetí třetině: Z toho závěru se musíme ponaučit, tohle se nám už nemůže stát

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Karlovy Vary / Liberec - Ještě v 52. minutě to v Karlových Varech vypadalo, že si Tygři po třech prohrách konečně na své konto připíší důležitou výhru. Jenže Severočeši nezvládli závěr a Energie třemi góly uštědřila šelmám další ránu v podobě čtvrté porážky v řadě. Co po zápase říkal autor dvou libereckých branek Adam Musil?

Tygři do zápasu vstoupili dobře, když se už v páté minutě trefil kapitán Petr Jelínek. Energie sice na začátku druhé třetiny vyrovnala, před poslední dvacetiminutovkou však dvakrát skóroval Adam Musil a vypadalo to, že Liberečtí míří za vítězstvím. „Jsem samozřejmě rád, že mi to tam padlo, ale spokojený být nemohu. Hokej je týmový sport, my jsme prohráli, takže jednoznačně převládá zklamání,” líčí autor dvou branek.

V třetí třetině však přišel z liberecké strany kolaps a domácí třemi góly otočili zápas. „Myslím si, že pětapadesát minut jsme odehráli velice slušné utkání, jenže těch nepovedených posledních pět minut nám to celé zkazilo. Musíme se z toho ponaučit do příštích zápasů, tohle se nám už nesmí stát,” ví útočník se čtrnáctkou na zádech.

Podobně utkání hodnotil i liberecký trenér Patrik Augusta: „Bude se to těžce kousat. Do těch dvou vyloučení jsme odehráli dobré utkání. Nevím, co se stalo. Prostě dvě zbytečná vyloučení, která nastartovala soupeře. Ten následně i nakonec vyhrál. V naší situaci jsme měli utkání vyhrát, zakončit to takhle je špatně."


Tygři tak teď na svém kontě mají sérii čtyřech zápasů, z kterých nevybojovali ani bod. „Teď nemáme takovou formu, jakou bychom si představovali. Čeká nás ale hodně zápasů, není nad čím věšet hlava. Musíme pořád makat, každým dnem se chtít zlepšit a hned v příštím zápase konečně získat ty tři body, burcuje Adam Musil.

Svěřenci trenéra Patrika Augusty budou své zaváhání moci napravit už v neděli, kdy na domácím ledě přivítají Berany ze Zlína. Držte Tygrům palce!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Týden hokeje přilákal do Liberce 50 dětí

Nejnovější články

Juniorka zahájila v Brně čtvrtfinále prohrou, rozhodla třetí třetina

Tygří dominance! U15 míří do čtvrtfinále

Měli jsme si to uhrát, mrzí Plodka. Kluci ale mají velký potenciál!

Klubové oblečení

TRÉNINK
povinné vybavení

ZÁPAS
povinné vybavení

TRÉNINK, ZÁPAS A VOLNÝ ČAS
doporučené vybavení